• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμές στην Αργεντινή
Ντεμπούτο για το MotoGP τον Ιούλιο
Νέα 10/04/2013 - 15:56

Στη διεθνή πίστα της Αργεντινής, Termas de Rio Hondo, θα πραγματοποιηθεί τεστ των αναβατών του MotoGP, ενόψει του 2014 όταν και αναμένεται να προστεθεί η πίστα στο ημερολόγιο αγώνων του Πρωταθλήματος.

 

Το συγκεκριμένο τεστ θα διεξαχθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, μετά το γύρο της Ολλανδίας. Οι αναβάτες του MotoGP και οι ομάδες τους, θα μετακινηθούν από την Ολλανδία στην Αργεντινή, ενώ θα επισκεφτούν και την πρωτεύουσα – το Buenos Aires – για επικοινωνιακούς σκοπούς.

 

Ωστόσο, το παρόν δεν θα δώσουν όλες οι ομάδες του Πρωταθλήματος. «Κάποιες από τις ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος – συμπεριλαμβανομένων των Honda, Ducati και Yamaha – θα πάρουν μέρος στις επίσημες δοκιμές της Αργεντινής», διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση από την Dorna. Το πενθήμερο πρόγραμμα, θα περιλαμβάνει και δυο ημέρες δοκιμών στην πίστα. Θυμίζουμε ότι η Αργεντινή ήταν να προστεθεί από φέτος στο ημερολόγιο, ωστόσο αυτό αναβλήθηκε μετά από ανακοίνωση της Ισπανικής κυβέρνησης (σε όλες τις ομάδες/αναβάτες με χορηγό την Repsol) να μην ταξιδεύσουν στη χώρα για “λόγους ασφαλείας”. Η σχετική ανακοίνωση έχει πλέον αρθεί.  

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: Είμαι δυνατός!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέοι κανονισμοί δοκιμών 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα