• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arm pump για τον Iannone
Ικανοποίηση για τη θέση μέσα στη δεκάδα
Νέα 09/04/2013 - 16:43

O Andrea Iannone αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Κατάρ, ότι για το μεγαλύτερο διάστημά του αντιμετώπιζε πόνους στο χέρι (arm pump). Ο Ιταλός, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του στο MotoGP την Κυριακή που μας πέρασε, ξεκίνησε από τη δέκατη θέση της γραμμής εκκίνησης καταφέρνοντας στην πορεία να κερδίσει μια θέση και να ολοκληρώσει ένατος.

 

«Τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα με το χέρι μου», εξήγησε. «Προσπαθήσαμε με ενέσεις γιατί μόνο έτσι ανακουφιζόμουν από τον πόνο, αλλά μετά από μόλις τέσσερεις γύρους δεν το άντεχα άλλο. Λυπάμαι, διότι πίστευα ότι μπορούσα να μείνω δίπλα στον Nicky για λίγο περισσότερο. Ωστόσο συνειδητοποίησα ότι δεν θα τα κατάφερνα».

 

«Παράλληλα άρχισα να χάνω πρόσφυση αρκετά νωρίς, μετά από μόλις έξι γύρους. Προσπάθησα να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα, για να δω αν θα βελτιωνόταν η κατάσταση, αλλά δεν τα καταφέραμε και συνέχισα να αγωνίζομαι με πόνους. Είμαι όμως ικανοποιημένος, γιατί είμαι μέσα στη δεκάδα και θα προσπαθήσω να μειώσω κι άλλο τη διαφορά στο μέλλον».

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Θα μπορούσα τη 2η θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έμαθα πολλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα