• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Θα μπορούσα τη 2η θέση!
Το θετικό είναι ότι είμαστε γρήγοροι
Νέα 10/04/2013 - 11:50

Πριν από περίπου ένα μήνα, τρεις ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP (Honda-Yamaha-LCR Honda) έδωσαν το παρόν στην πίστα του Τέξας (COTA) για να πάρουν μια πρώτη γεύση της, μιας και εκεί θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος της χρονιάς, την 21η Απριλίου.

 

Ενόψει του δεύτερου αγώνα, ο Cal Crutchlow θέτει τους στόχους του: «Θέλω να είμαι ο καλύτερος από τους υπόλοιπους. Θα μπορούσαμε και να μην πάμε καθόλου στο Τέξας! Ο Bradl τα πήγε καλά εκεί και αυτόν θα προσπαθήσω να κυνηγήσω». Μ’ αυτά τα λόγια ο Βρετανός άσος της Tech 3, περιγράφει το μειονέκτημα που θα έχουν οι αναβάτες που δεν συμμετείχαν στο ιδιωτικό τεστ στην COTA. Θυμίζουμε ότι και ο ίδιος ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo – ο θριαμβευτής του Κατάρ – είχε τονίσει την έκπληξή του ότι οι αντίπαλοί τους δεν είχαν έρθει στο Τέξας για το τεστ, σημειώνοντας ότι η εν λόγω πίστα είναι ιδιαίτερη και δύσκολη στην εκμάθησή της.

 

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Crutchlow – ο οποίος τερμάτισε 5ος στο Κατάρ – παραδέχεται ότι θα δυσκολευτεί αρκετά στο Τέξας, ωστόσο έχει εμπιστοσύνη στο ρυθμό του. «Πιστεύω ότι κάναμε καλό αγώνα», τόνισε. «Θα μπορούσα να τερματίσω δεύτερος, αν πέρναγα τις Honda, αλλά δεν έγινε έτσι. Κρατάμε τα θετικά, ότι ήμασταν γρήγοροι. Είμαστε πιο γρήγοροι από πέρυσι και μπορούμε να κοντράρουμε τους εργοστασιακούς. Ο ρυθμός μου είναι καλύτερος σε σχέση με πέρυσι, με την ίδια ουσιαστικά μοτοσυκλέτα κι αυτό σημαίνει ότι αποκτήσαμε εμπειρία και είμαστε οπωσδήποτε πιο γρήγοροι. Αν ξέφευγα με τον Jorge, θεωρώ ότι θα έμενα μαζί του για μεγάλο διάστημα!».

 

Επόμενο άρθρο »

Νέοι κανονισμοί δοκιμών 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Arm pump για τον Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα