• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το περιμέναμε!
Δεν πίεσα δυνατά από την αρχή
Νέα 07/04/2013 - 00:49

Στην πρώτη του παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, ο Marc Marquez πέρασε με καλή επίδοση το σημερινό τεστ των κατατακτηρίων δοκιμών, με το τελικό "διαγώνισμα" να είναι ο αυριανός αγώνας, όταν και θα πάρει επίσημα το βάπτισμα του πυρός, οδηγώντας τη νέα του μοτοσυκλέτα σ' ένα εξαντλητικό αγώνα διάρκειας 22 γύρων!

 

"Σήμερα ήταν οι πρώτες μου κατατακτήριες στο MotoGP και η πρώτη φορά που έπαιρνα μέρος σε 15λεπτη διάρκεια διαδικασίας, με το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε!", τόνισε ο rookie του HRC, ο οποίος πήρε την 6η θέση και θα είναι ο τελευταίος της δεύτερης σειράς στο αυριανό grid. Ο καλύτερός του χρόνος ήταν στο 1:55.645! "Χρειάζομαι ακόμα λίγη εκρηκτικότητα και να μπορώ να πιέζω δυνατά από την αρχή. Πήρα την 6η θέση επειδή στους πρώτους δυο γύρους έκανα ορισμένα λάθη, με αποτέλεσμα να χάσω μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου"

 

"Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Έχουμε βέβαια το ζέσταμα αύριο, εκεί όπου πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο ρυθμό μας. Πρέπει παράλληλα να διαλέξουμε και το καλύτερο ελαστικό για τον αγώνα! Το σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε καλά και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ανεβάζει τον πήχη ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

7η pole για τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα