• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
7η pole για τον Lorenzo!
Έδωσα τα πάντα για να κάνω αυτόν το χρόνο!
Νέα 07/04/2013 - 00:34

Ιστορία έγραψε ο Jorge Lorenzo σήμερα στο Κατάρ, αφού είναι ο πρώτος κάτοχος της pole position υπό τη νέα μορφή των κατατακτηρίων που ξεκίνησαν και επίσημα από φέτος! Ο Ισπανός ήταν καταιγιστικός πάνω στην Μ1 του και κατάφερε να πάρει την πρωτιά, επικρατώντας του Cal Crutchlow, ο οποίος και προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Αυτή είναι η 7η pole position του Jorge στο Κατάρ, δίπλα στον οποίον θα βρεθούν οι Crutchlow και Pedrosa στον αυριανό αγώνα!

 

"Νιώθω πολύ ωραία που πήρα την pole position, ειδικά μιας και ο Crutchlow ήταν εξαιρετικά γρήγορος σ' έναν του γύρο", σχολίασε ο Ισπανός. "Όταν έκανε 54.9 πίστεψα ότι δεν θα μπορούσα να τον κερδίσω, ωστόσο συγκέντρωσα όλες μου τις δυνάμεις και έκανα ένα πολύ καλό γύρο. Έτσι, είμαστε στην pole κι έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα για τον αυριανό αγώνα. Ελπίζω να κάνω ένα καλό ξεκίνημα και να μείνω συγκεντρωμένος στο ρυθμό μου"

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα μορφή των κατατακτηρίων, που μέσα σε 15 λεπτά (ΚΑΤ2) ένας οδηγός πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό, παλεύοντας για μια θέση από την 1η ως την 12η! "Είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι και πιστεύω πιο ωραίο για τους φιλάθλους! Όσον αφορά όμως στους αναβάτες, νιώθω πιο νευρικός και με μεγαλύτερη πίεση, διότι ξέρεις ότι έχεις μόνο τέσσερεις ευκαιρίες στον τελευταίο σου γύρο  για κάτι καλό και όχι δεκαπέντε, όπως τις άλλες χρονιές! Έχει μεγάλη σημασία να πας γρήγορα, χωρίς να κάνεις λάθη".

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Το περιμέναμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Κλειδί ο ρυθμός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα