• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Η Kawasaki στην Aragon
Sykes και Baz έτοιμοι για 3 ημέρες δράσης
Νέα 01/04/2013 - 11:56

Ενώ η Επιτροπή των GP συζητά τη διακοπή των ιδιωτικών τεστ στο MotoGP (περισσότερα εδώ) οι ομάδες στα SBK είναι ακόμα ελεύθερες να συνεχίζουν την εξέλιξη των μοτοσυκλετών τους όποτε το επιθυμούν. Έτσι, η Kawasaki θα είναι στην Aragon από αύριο και μέχρι την Πέμπτη, αξιολογώντας διάφορα εξαρτήματα πριν τον δεύτερο γύρο Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί εκεί.

 

Η κατάσταση της υγείας του Tom Sykes βελτιώνεται – είχε τραυματιστεί στις δοκιμές πριν τον γύρο της Αυστραλίας – και ο ίδιος ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι πάνω στη μοτοσυκλέτα του. «Η φυσική μου κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες», σχολίασε ο αναβάτης της Kawasaki. «Ανυπομονώ για το τεστ, μ’ αρέσει η Aragon διότι είναι συναρπαστική πίστα! Θέλω πολύ να βρεθώ και πάλι πάνω στην Ninja ZX-10R διότι έχει περάσει καιρός από την Αυστραλία. Η διακοπή ανάμεσα στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή για μένα, διότι είχα χρόνο να αναρρώσω από τα τραύματά μου».

 

Τέλος, ο Loris Baz, ο οποίος και αυτός αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο πόδι, μετά από πτώση που είχε στον δεύτερο αγώνα του Phillip Island, δήλωσε: «Μίλησα με τους μηχανικούς μου γι’ αυτό το τεστ και μάλλον θα έχουμε μερικά πράγματα να δοκιμάσουμε, στην ίδια κατεύθυνση όπως και στην Αυστραλία. Η Aragon είναι ιδανική πίστα για να μάθεις, διότι τα έχει όλα: αργές και γρήγορες στροφές, μεγάλη ευθεία, πολλά διαφορετικά πράγματα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Πρώτη νίκη για τον Loi!

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Να φύγουμε απ' την Ευρώπη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα