• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Να φύγουμε απ' την Ευρώπη!
Περισσότεροι αγώνες σε Ασία, επιστροφή σε Αφρική-Ν. Αμερική
Νέα 31/03/2013 - 20:31

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP χρειάζεται περισσότερους αγώνες στην ΝΑ Ασία, ενώ πρέπει να αναθεωρηθεί και η επιστροφή του στη Νότια Αμερική και Αφρική! Αυτή είναι η γνώμη του Διευθυντή του Αγωνιστικού τμήματος της Yamaha, Lin Jarvis, ο οποίος θωρεί ότι το Ευρωπαϊκο-κεντρικό Πρωτάθλημα δεν αντικατοπτρίζει την εμπορική πραγματικότητα των πωλήσεων μοτοσυκλετών.

 

"Θα ήθελα να δω το άθλημα να μεταφέρεται σε άλλες αγορές του κόσμου και συγκεκριμένα στην ΝΑ Ασία. Το MotoGP είναι πολύ σημαντικό εκεί κι εμείς έχουμε μόνο ένα αγώνα - στην Sepang- προς το παρόν!", τόνισε ο Jarvis και συνέχισε: "Οπωσδήποτε υπάρχει το περιθώριο να δούμε περισσότερους αγώνες εκεί. Θέλω το Πρωτάθλημα να γίνει Παγκόσμιο και ουσιαστικά. Θέλω να το δω στην Νότια Αμερική, θέλω να το δω να επιστρέφει στην Αφρική, θέλω δυο αγώνες στην ΝΑ Ασία και πιστεύω ότι αν μεταφερθούμε σε μέρη που η κρίση έχει πλήξει λιγότερο, σε σχέση με την Ευρώπη, θα έχουμε καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Πιστεύω ότι εκεί υπάρχει ένα διψασμένο κοινό!"

 

Να θυμίσουμε ότι η Αφρική - εκεί όπου το 2004 πέτυχε την πρώτη νίκη με την Yamaha ο Rossi - αλλά και η Βραζιλία δεν συμπεριλήφθηκαν ξανά στο ημερολόγιο αγώνων του Πρωταθλήματος, μετά το 2004. Η Αργεντινή αναμένεται να διοργανώσει και πάλι αγώνα MotoGP το 2014, για πρώτη φορά μετά από το 1999!

 

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη Jorge Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Honda και NGM Forward ψάχνουν grid-girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα