• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo διέλυσε το συναγωνισμό
Μιάμιση ώρα πριν το τέλος
Νέα 23/03/2013 - 17:44

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο συναγωνισμός άναψε για τα καλά, όταν η βροχή σχεδόν σταμάτησε για μιάμιση ώρα και 22 οδηγοί βγήκαν στην πίστα, πιέζοντας για καλές ρυθμίσεις στο βρεγμένο και βέβαια για χρόνους. Ο Jorge Lorenzo μετά από λίγους γύρους βγήκε και ζήτησε μεγάλες αλλαγές στη μοτοσυκλέτα του, που εκτός από γρανάζωμα άλλαξε και πίσω αμορτισέρ. Μετά από αρκετή ώρα μπήκε στην πίστα και αμέσως σημείωσε 1:47.423 κατεβαίνοντας πάνω από ένα δευτερόλεπτο κάτω από το χρόνο που είχε πετύχει νωρίτερα ο Dani Pedrosa.

 

O Marc Marquez ήταν ο μόνος που κατάφερε να πλησιάσει τους συμπατριώτες του και είναι στην 3η θέση με ελάχιστη διαφορά από τον ομόσταυλό του.

Ο Andrea Iannone έκανε την έκπληξη και έχει την 4η θέση με την δορυφορική του Ducati, μπροστά από τον εργοστασιακό Nicky Hayden.

O Valentino Rossi με αρκετές αλλαγές που ζήτησε από τηνομάδα είναι στην 5η θέση ανάμεσα στις δύο Ιταλίδες και συνεχώς βελτιώνεται, παρά το ότι η βροχή ξανάρχισε να πέφτει δυνατά.

Οι Cal Crutchlow & Stefan Bradl είναι οι δύο μόνοι από τους υπόλοιπους που κατέβηκαν το 1:50. Την τελευταία ώρα περιμένουμε ακόμη περισσότερη δράση!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez test: O Lorenzo στην κορυφή την 1η μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Jarvis: Έξι για το βάθρο...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα