• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test
Κορυφαίος ο Salom στην Ισπανία
Νέα 22/03/2013 - 12:42

Με τον Maverick Vinales εκτός συναγωνισμού, εξαιτίας του μικροτραυματισμού του στο δάχτυλο από την πτώση του (χτες χειρουργήθηκε), ο Luis Salom κατάφερε να υψώσει ανάστημα και να πετύχει τον καλύτερο χρόνο τις τέσσερεις αυτές ημέρες δοκιμών στην Ισπανία. Ο αναβάτης της Red Bull Ajo βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, με χρόνο στο 1:46.374, που ήταν 2/10 καλύτερος από τον αντίστοιχο του Vinales την Τετάρτη, ενώ παράλληλα αποτελεί και νέο ρεκόρ της Moto3 στην Jerez!

 

Ο συνολικός χρόνος του Salom δεν ήταν απλά καλύτερος του Vinales, αλλά ξεπέρασε και τους πολύ καλούς Alex Rins και Alex Marquez, με το δίδυμο της Estrella Galicia να βελτιώνεται αισθητά κάθε ημέρα. Η 5η θέση ανήκει στον Jonas Folger, με τον Γερμανό να είναι και ο τελευταίος αναβάτης που έμεινε στο δευτερόλεπτο πίσω από τον Salom. Ο Miguel Oliveira της Mahindra Racing ακολουθεί στην 6η θέση, με τον Brad Binder να είναι έβδομος και τους δυο τους να είναι οι μοναδικές μη ΚΤΜ μοτοσυκλέτες της πρώτης δεκάδας. Η απόλυτη κυριαρχία των ΚΤΜ φαίνεται από τα τελικά αποτελέσματα, έχοντας πάρει 8 από τις 10 πρώτες θέσεις. Οι Eric Granado, Niklas Ajo και Jakub Kornfeil ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, με τον τελευταίο να απέχει 1,5δ σχεδόν από τον πρώτο.

 

Την ίδια περίπου διαφορά από την κορυφή, είχε και ο δικός μας Θανάσης Σίσσης, ο οποίος στα συνδυασμένα αποτελέσματα έχασε μια θέση στην πρώτη δεκάδα για 0.007δ από τον Τσέχο αναβάτη! Ο Ελληνο-Αυστραλός οδηγός έμεινε 13ος χτες, τελευταία ημέρα των δοκιμών, αλλά χάρη στο χρόνο του από την 3η ημέρα – 1:47.861 – σκαρφάλωσε 11ος και έκλεισε θετικά το τελευταίο τεστ της χρονιάς. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν, αυτό που έγινε φανερό και στην Jerez, είναι η Ισπανο-Αυστριακή κυριαρχία στην Moto3!

 

Αναλυτικά τα συνδυασμένα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Πωλείται το Nurburgring!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα