• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test
Φεύγει με την 1η θέση ο Espargaro
Νέα 22/03/2013 - 10:36

Το τελευταίο τεστ της Moto2, πριν την έναρξη της καινούργια σεζόν, αποτελεί και επίσημα παρελθόν, με τον Pol Espargaro να είναι ο ταχύτερος αναβάτης όλων στα συνδυασμένα αποτελέσματα! Ο Ισπανός πέτυχε τον καλύτερό του χρόνο την Τετάρτη – 1:42.636 – ενώ ήταν και χτες ο πιο γρήγορος, χωρίς όμως να καταφέρει να ξεπεράσει τον προηγούμενο χρόνο του.

 

Το δίδυμο της Italtrans, Takaaki Nakagami και Julian Simon – ο τελευταίος είχε μια πτώση την Τετάρτη – δεν συμμετείχαν στη χτεσινή διαδικασία, ωστόσο οι προηγούμενοι χρόνοι τους ήταν αρκετοί για να τους δώσουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, στα συνολικά αποτελέσματα. Πιο πίσω τους, βρέθηκαν οι Toni Elias και Scott Redding, οι οποίοι και είχαν πάρει πρωτιές τις δυο πρώτες ημέρες των δοκιμών.

 

Ο Esteve Rabat έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 6η θέση, με διαφορά μόλις 0.014δ από τον NicoTerol της Aspar Moto2. Ο ομόσταυλος του τελευταίου, Jordi Torres, βρέθηκε στην 8η θέση, με τους Xavier Simeon και Mika Kallio να ολοκληρώνουν τη δεκάδα, μένοντας λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Espargaro. Ο Sergio Gadea – ο αντικαταστάτης του Luthi – ολοκλήρωσε στην 29η θέση, ενώ έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του κι έπεσε προς το τέλος της διαδικασίας.

 

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί στο Κατάρ, στις 7 Απριλίου, με τον Pol Espargaro να είναι το μεγάλο φαβορί για το φετινό Τίτλο! Για την ώρα, φαίνεται ότι οι Kalex είναι λίγο πιο ανταγωνιστικές από τις Suter, ενώ οι Speed Up δείχνουν να αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα και να μένουν πίσω.

 

Αναλυτικά τα συνδυασμένα αποτελέσματα όλων των ημερών, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test

« Προηγούμενο άρθρο

EXTREME ΠΑΡΕΛΑΣΗ στα ΜΕΓΑΡΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ 25η Μαρτίου !!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα