• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez ημέρα 2η
Στην κορυφή ο Miller, καταπληκτικός στο βρεγμένο ο Σίσσης!
Νέα 19/03/2013 - 21:58

Δυστυχώς οι προβλέψεις επαληθεύτηκαν και η καλοκαιρία της χτεσινής ημέρας έδωσε τη θέση της στη δυνατή και συνεχόμενη βροχή που δεν επέτρεψε στους αναβάτες της Moto3 να συνεχίσουν τις ρυθμίσεις τους στο στεγνό. Σε αυτές τις συνθήκες αναδείχθηκε κορυφαίος ο Αυστραλός - και καλός φίλος του Σίσση - Jack Miller, αφήνοντας δεύτερο τον ομόσταυλό του John McPhee.

 

Η ημέρα ξεκίνησε με παρουσία τόσο της Moto3, όσο και της Moto2 στην πίστα, αν και δεδομένων των καιρικών συνθηκών κανείς από τους οδηγούς δεν βγήκε από τα γκαράζ στα πρώτα 90 λεπτά. Προς το τέλος της ημέρας, όταν άρχιζε πολύ σιγά να στεγνώνει η πίστα, ο Jack Miller κατάφερε να αρπάξει την πρώτη θέση από τον ομόσταυλό του, σταματώντας το χρόνο στο 1:57,627 περίπου δέκα δευτερόλεπτα πιο αργός σε σχέση με το χτεσινό χρόνο του Folger! Λόγω των συνθηκών, μόνο οι τρεις πρώτοι κατάφεραν να μείνουν στο ένα δευτερόλεπτο διαφοράς, σε μια κατά τ' άλλα ανταγωνιστική κατηγορία, με τους 20 - από τους 33 καταγεγραμμένους - αναβάτες να βγαίνουν στην πίστα για να "γράψουν" χρόνους.

 

Την πρώτη πεντάδα ολοκλήρωσαν οι Luis Salom και ο δικός μας, Θανάσης Σίσσης, σφήνα στους οποίους μπήκε ο Alex Rins που ολοκλήρωσε στην 4η θέση. Η 5η θέση του Θανάση - με χρόνο στο 1:58,796 και διαφορά στο 1,1 από τον συμπατριώτη του στην πρώτη θέση - αποδεικνύει την ευχέρεια του Ελληνο-Αυστραλού στο βρεγμένο, κάτι που μας είχε δείξει από πέρυσι. με τον ίδιο να ελπίζει για χρόνο στο στεγνό αύριο, ώστε να συνεχίσει τη δουλειά με τη μοτοσυκλέτα του. Πιο πίσω ακολουθούν οι Jakub Kornfeil, Brad Binder, Livio Loi και Maverick Vinales, με τον Danny Webb να ολοκληρώνει στη δέκατη θέση, παρά το highside που είχε λίγο μετά τις 16:00. Ο Βρετανός παίρνει αναλγητικά χάπια και δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να δώσει το παρόν αύριο στην ισπανική πίστα.

 

Να σημειώσουμε ότι αύριο ο καιρός στην Jerez αναμένεται να βελτιωθεί αισθητά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez, ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedrosa μιλά για το Austin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα