• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez, ημέρα 2η
Πρώτος ο Redding, μόλις 19 αναβάτες στην πίστα!
Νέα 20/03/2013 - 10:52

Ο Scott Redding της Marc VDS Racing κυριάρχησε τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην Jerez, με τον Βρετανό να είναι ένας από τους 19 μόλις οδηγούς που βγήκαν στην πίστα για να δοκιμάσουν στο βρεγμένο! Άλλωστε, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν υπήρχε πολύ κινητικότητα στην πίστα για τα πρώτα 90 λεπτά, με τους αναβάτες και τις ομάδες να δυσανασχετούν για το χαμένο χρόνο.

 

Το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, οι περισσότεροι το πέρασαν στο γκαράζ της ομάδας τους, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να γράψουν περισσότερα χιλιόμετρα με το καινούργιο μοτέρ της Honda. Πράγματι, ο καιρός χτες στην Jerez ήταν εκ διαμέτρου αντίθετος με της Δευτέρας, όπου η λιακάδα και ο καθαρός ουρανός κυριαρχούσαν. Ο Toni Elias – πρώτος την Δευτέρα – έπεσε στη δεύτερη θέση χτες, με τον Dominique Aegerter να κλείνει την πρώτη τριάδα. Οι δυο τελευταίοι πίεσαν τον Redding στο βρεγμένο, του οποίου ο καλύτερος χρόνος ήταν στο 1:55.082, σχεδόν 12 δευτερόλεπτα πίσω από το χρόνο του Elias στο στεγνό. Ο Mike di Meglio βρισκόταν τις πρώτες ώρες στην κορυφή της λίστας, ωστόσο στο τέλος περιορίστηκε στην 4η θέση, μπροστά από τους Anthony West – πάντα δυνατός στη βροχή – και Nico Terol.

 

Την δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Mika Kallio, Rafid Topan Sucipto, Xavier Simeon και Marcel Schrotter. Παρά το ότι προς το απόγευμα η πίστα άρχισε να στεγνώνει, το γεγονός ότι και αυτή η διαδικασία έγινε από κοινού με τους οδηγούς της Moto3, οδήγησε τους περισσότερους να μην πιέσουν για γρήγορους χρόνους. Τα αναλυτικά αποτελέσματα της ημέρας, μπορείτε να τα δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden και Spies στο Austin!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA