• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στη Jerez τα νέα χρώματα της Yamaha
Στο τελευταίο επίσημο τεστ πριν την έναρξη της σεζόν
Νέα 15/03/2013 - 13:34

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, θα αποκαλύψει στην Jerez τα χρώματα με τα οποία θα αγωνίζονται οι αναβάτες της, Jorge Lorenzo και Valentino Rossi, στο Πρωτάθλημα του 2013! Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 22 Μαρτίου, μια ημέρα δηλαδή πριν την έναρξη του τελευταίου επίσημου τεστ, στην ισπανική πίστα.

 

Η Yamaha δεν έχει βασικό χορηγό από το 2010 (Fiat), την τελευταία χρονιά του Rossi πριν μεταβεί στην Ducati, με τον Γιαπωνέζο κατασκευαστή να επιλέγει τα δυο τελευταία χρόνια ως χρώματα τα εταιρικά μπλε και άσπρο. Βέβαια, άμα τη επιστροφή του Vale στην Yamaha, ήρθε και η χορηγία της Monster. Αν μπορούσαμε να μαντέψουμε, θα λέγαμε ότι το μπλε-άσπρο θα επικρατεί και φέτος, με τη μοτοσυκλέτα του Rossi να έχει τις απαραίτητες κίτρινες πινελιές, ενώ το κόκκινο είναι το χρώμα επιλογής του Lorenzo.

 

Τα παραπάνω – αν και όχι εύκολα – μπορεί κανείς να τα διακρίνει και στο μικρό video που έδωσε η Yamaha στη δημοσιότητα, λίγο πριν το λανσάρισμα. Να σημειώσουμε τέλος, ότι ο Γιαπωνέζος κατασκευαστής αποκαλύπτει τελευταίος, από τις εργοστασιακές ομάδες, τα νέα του χρώματα για το 2013.

 

Για να δείτε το σχετικό video, πατήστε εδώ!

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα και για Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Το 3 στα 3 ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα