• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νεότερα για την υγεία των Checa-Badovini
Έτοιμοι για το δεύτερο γύρο της Aragon
Νέα 13/03/2013 - 15:52

Ο πρώτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, ήταν καταστροφικός για τους αναβάτες της Ducati Alstare, με τον Badovini να χάνει και τους δυο αγώνες – μετά την πτώση στα δοκιμαστικά και το σπάσιμο που υπέστη στο πόδι του – την ώρα που ο ομόσταυλός του ξεπερνούσε την πτώση του και έπαιρνε μια καταπληκτική pole position. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Ισπανός, ο οποίος έπεσε στον πρώτο αγώνα και έπαθε διάσειση με μερική αμνησία, επισκεπτόμενος για λίγες ημέρες το νοσοκομείο.

 

Αφού έφυγε από την Αυστραλία, ο Checa πήγε για διακοπές στη Νέα Ζηλανδία αλλά επιστρέφοντας στην πατρίδα του έκανε περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες αποκάλυψαν δυο σπασμένα κόκκαλα και τραυματισμό στους συνδέσμους του δεξιού του ποδιού. Πάντως, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος για τον επόμενο γύρο στην Aragon. «Μετά την πτώση μου στον πρώτο αγώνα της Αυστραλίας, είχα δυο σπασίματα και ρήξη συνδέσμων. Δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά πρέπει να μείνω ακίνητος για περίπου δυο εβδομάδες. Όσο για την πτώση, δεν θυμάμαι τίποτα πριν απ’ αυτήν. Είχα μερικά προβλήματα με το πίσω ελαστικό και μετά από την καλή αρχή που έκανα, οδηγούσα προσεχτικά. Έχασα όμως το φρενάρισμα κι έπεσα, εξαιτίας ενός έντονου πόνου στο πόδι μου. Όπως και να έχει, είμαι ήρεμος διότι θα είμαι έτοιμος για την Aragon και ανυπομονώ να συνεχίσω τη δουλειά με την Ducati Panigale».

 

Έτοιμος για το δεύτερο γύρο στην Ισπανία, αναμένεται να είναι και ο Badovini, ο οποίος πέρα από τον τραυματισμό του στο πόδι, είχε και ένα σπασμένο πλευρό. Το περιθώριο του ενός μήνα μέχρι τον επόμενο γύρο, του δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσει την αποθεραπεία, χωρίς όμως να πιέσει καταστάσεις, για να μην χειροτερεύσει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. «Η σεζόν μας ξεκινά στην Ισπανία!», ολοκλήρωσε με αισιοδοξία τις δηλώσεις του!

 

Επόμενο άρθρο »

16% κέρδος για την Ducati το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Διασκεδαστικό το Austin!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα