• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Διασκεδαστικό το Austin!
Είναι διασκεδαστική επειδή δεν υπάρχει το παραμικρό σαμαράκι!
Νέα 13/03/2013 - 14:53

Ο νεαρός νεοφερμένος στην μεγάλη κατηγορία Πρωταθλήματος, Marc Marquez, κατάφερε να ξεπεράσει σε χρόνους τους εμπειρότερους συναδέλφους του και έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην κορυφή, την πρώτη ημέρα δοκιμών στην πίστα του Τέξας.

 

Στην αρχή τα επίπεδα πρόσφυσης ήταν πολύ φτωχά, με τους χρόνους να κυμαίνονται στο 2.12δ, ωστόσο αργότερα η πίστα καθάρισε και σταδιακά οι χρόνοι έπεφταν. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 κατάφερε μάλιστα να αφήσει πίσω του τον ομόσταυλό του – για 0,428δ – για πρώτη φορά μετά από τα δυο τεστ της Μαλαισίας! «Η πρώτη ημέρα πήγε αρκετά καλά», σχολίασε ο Marquez. «Είναι μια διασκεδαστική πίστα, επειδή δεν υπάρχει το παραμικρό σαμαράκι! Στην αρχή δεν είχαμε πρόσφυση και γλιστράγαμε αρκετά, αλλά σταδιακά τα πράγματα βελτιώνονταν».

 

«Το πρώτο κομμάτι της πίστας, όπου όλες οι σικέιν ενώνονται, είναι πολύ ιδιαίτερο. Απαιτεί πολύ δύναμη από τους αναβάτες, ώστε να αλλάξεις κατεύθυνση γρήγορα. Αυτό είναι σίγουρα το σημείο κλειδί της πίστας. Στη συνέχεια έχουμε τρεις δεξιές, όλες μαζί, που δυσκολεύουν το να βρεις την ιδανική γραμμή. Σταδιακά όμως, αρχίζουμε και βρίσκουμε το ρυθμό μας. Σήμερα περάσαμε όλο το διάστημα μαθαίνοντας τις γραμμές και δεν ασχοληθήκαμε πολύ με τα της μοτοσυκλέτας. Αύριο θα δουλέψουμε στα ηλεκτρονικά και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας».

 

Επόμενο άρθρο »

Νεότερα για την υγεία των Checa-Badovini

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Νέα και πολύ διαφορετική!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα