• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
16% κέρδος για την Ducati το 2012
Σε επίπεδα ρεκόρ τα κέρδη της διάσημης ιταλικής εταιρείας
Νέα 13/03/2013 - 17:14

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου της Audi, στο Ingolstadt, που έλαβε χώρα χτες, ο Γερμανός κατασκευαστής έδωσε στη δημοσιότητα τα εκπληκτικά αποτελέσματα που είχε η Ducati πέρυσι!

 

Το 2012 αποδείχτηκε χρονιά ορόσημο για τη διάσημη ιταλική εταιρεία,  με τα επίσημα στοιχεία να αποπνέουν μια αύρα ασφάλειας στην εταιρεία, ιδίως και μετά την εξαγορά από τον Όμιλο της Audi. «Η Ducati έκλεισε το 2012 με έσοδα της τάξης των 606 εκατομμυρίων ευρώ, 16% πάνω σε σχέση με το 2011, ενώ 44.102 συνολικά μοτοσυκλέτες παραδόθηκαν σε πελάτες μας», τόνισε ο CEO της Ducati, Gabriele Del Torchio. «Ο δείκτης ανάπτυξής μας ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακός στις Η.Π.Α., που αποτελεί και την κυριότερη αγορά για εμάς τώρα, με τις πωλήσεις μας να φτάνουν στο +21% σε σχέση με το 2011, στη χώρα όπου οι πωλήσεις μας αυξάνονται συνεχώς τους τελευταίους 30 μήνες».

 

«Με νέους μετόχους στην εταιρεία, η Ducati είναι πιο δυνατή από ποτέ και αυτά τα νούμερα επιβεβαιώνουν την αξία και την αφοσίωση του προσωπικού μας αλλά και την αυξανόμενη αναγνωρισιμότητα της φίρμας μας ανά την υφήλιο. Η γραμμή παραγωγής του 2013, που συμπεριλαμβάνει τις νέες Multistrada, Hypermotard, Hyperstrada και 1199 Panigale R, αποτελεί την έκφραση της τεχνολογικής τελειότητας, ενώ ο συναισθηματικός αντίκτυπος των προϊόντων μας, βρίσκει το ιδανικό δέσιμο με το καθαρά ιταλικό στυλ μας. Η Ducati είναι – και θα παραμείνει στο μέλλον – μια εταιρεία προσηλωμένη στα προϊόντα της, με την εξέλιξη και την καινοτομία να αποτελούν το ορόσημο της στρατηγικής μας ανάπτυξης».

 

Επόμενο άρθρο »

F1 vs V8 Supercar vs Honda CBR1000RR!

« Προηγούμενο άρθρο

Νεότερα για την υγεία των Checa-Badovini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα