• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Νέα και πολύ διαφορετική!
Η ταχύτητα και ο ρυθμός αλλάζουν και είναι λίγο περίεργο στην αρχή!
Νέα 13/03/2013 - 13:55

Την ευκαιρία να δοκιμάσει – μαζί με τους υπόλοιπους αναβάτες που βρέθηκαν στο Τέξας – μια καινούργια πίστα, είχε ο αναβάτης της Repsol Honda, Dani Pedrosa, ο οποίος οδήγησε τη μοτοσυκλέτα του στη νέα πίστα του ημερολογίου, Circuit of the Americas.

 

Ο Ισπανός, δεύτερος πίσω από τον Lorenzo στο περσινό Πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε 59 γύρους την Τρίτη, με τον καλύτερό του χρόνο να του χαρίζει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη, 0,428δ πίσω από τον φοβερό Marquez! «Είναι μια νέα πίστα και μάλιστα πολύ διαφορετική!», δήλωσε ο άσος της Honda. «Έτσι, είναι σημαντικό να κάνουμε πολλούς γύρους ώστε να βρούμε σημεία αναφοράς στο φρενάρισμα, στις αλλαγές ταχυτήτων ή στο να καταλάβουμε αν είμαστε καλύτεροι στη 2η ή στην 3η ταχύτητα, τέτοια πράγματα!».

 

«Ήταν καλό που κάναμε πολλούς γύρους και μπορέσαμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση των ελαστικών. Η πίστα έχει πολλές σφιχτές στροφές – κυρίως η 1η – και πολλές σικέιν. Γίνεται λίγο ιδιαίτερη σε κάποια σημεία, ωστόσο θα έλεγα ότι είναι πολύ καλοσχεδιασμένη, αλλά ταιριάζει περισσότερο σε F1. Η ταχύτητα και ο ρυθμός αλλάζουν σε κάθε τομέα, πράγμα κάπως περίεργο στην αρχή. Πάντως, μετά από τόσους γύρους, αρχίζεις να τη συνηθίζεις. Το γενικότερο συναίσθημα είναι θετικό, αν και τα επίπεδα πρόσφυσης δεν είναι ιδιαιτέρως καλά».

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Διασκεδαστικό το Austin!

« Προηγούμενο άρθρο

Φεύγει νωρίτερα από το Τέξας η Yamaha;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα