• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda το 2013
Ποιους στηρίζει τη φετινή χρονιά
Νέα 14/02/2013 - 13:51

Από την ημέρα που ιδρύθηκε, η Honda εμπλέκεται ενεργά στο μηχανοκίνητο αθλητισμό στοχεύοντας πάντα στην κορυφή του κόσμου. Μέχρι σήμερα, η Honda αγωνίζεται ή παρέχει υποστήριξη σε πάνω από 100 κατηγορίες αγώνων ανά την υφήλιο. Η εταιρεία θα συνεχίσει και θα ενισχύσει την παρουσία της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες των οπαδών της σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Όσον αφορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, στη μεγάλη κατηγορία, η Repsol Honda θα έχει στις τάξεις της δυο αναβάτες: Δίπλα στον Dani Pedrosa θα είναι – φέτος – ο Marc Marquez, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2. Βασικός στόχος του HRC, είναι να διεκδικήσει όλους τους φετινούς Τίτλους, τόσο των αναβατών, όσο και των ομάδων και κατασκευαστών! Παράλληλα, θα προμηθεύσει μοτοσυκλέτες και στις δορυφορικές της ομάδες, έχοντας στο σύνολο τρεις ομάδες και τέσσερεις αναβάτες. Οι δυο δορυφορικές είναι οι GO & FUN Honda Gresini και LCR Honda, με αναβάτες τους Alvaro Bautista και Stefan Bradl αντίστοιχα. Η Honda θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη και στον Hiroshi Aoyama (Avintia Blusens), ο οποίος θα αγωνιστεί με CRT.

 

Η ενεργή υποστήριξη της Honda στη μεσαία κατηγορία, έχει ξεκινήσει από το 2010 με την εταιρεία να είναι ο μοναδικός προμηθευτής κινητήρων. Πλέον, το HRC αποφάσισε να διαθέτει το μοτέρ (που είναι βασισμένο στη CBR600RR) στην κατηγορία για 3 χρόνια ακόμα, μέχρι το 2015. Στη Moto2, η Honda – ενισχύοντας τη στροφή προς την Ασία – θα υποστηρίξει τη νεοφερμένη στην κατηγορία, IDEMITSU Honda Team Asia, με αναβάτη τον Yuki Takahashi.

 

Στη Moto3, η Honda θα έχει υπό την σκέπη της τον Hyuga Watanabe, ο οποίος πήρε ένα βάθρο και τερμάτισε στη 10η θέση στη Moto3 του Ισπανικού Πρωταθλήματος πέρυσι. Το τελευταίο προσφέρει δυνατές μάχες στους θεατές και έχει χαρίσει ουκ ολίγους αναβάτες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τους Dani Pedrosa και Marc Marquez να είναι δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Test, Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Τώρα διασκεδάζω περισσότερο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα