• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Βαλένθια, ημέρα 2η
Espargaro-Terol οι ταχύτεροι της ημέρας
Νέα 14/02/2013 - 10:11

Τη δεύτερη ημέρα του προγραμματισμένου τεστ στη Βαλένθια, οι οδηγοί έριξαν τους χρόνους τους και οι διαφορές μεταξύ τους άρχισαν να κλείνουν, καθώς τέσσερεις εξ αυτών κατάφεραν να πέσουν κάτω από το όριο του 1.36, ενώ 11 στο σύνολο κατάφεραν να διατηρήσουν την απόστασή τους από τον πρώτο στο ένα δευτερόλεπτο!

 

O Pol Espargaro, το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας μετά το άλμα του Marquez στο MotoGP, ήταν αυτός που κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο με 1.35.520. Αυτό το κατάφερε στην τελευταία ώρα των δοκιμών και άφησε στη δεύτερη θέση το νικητή της πρώτης ημέρας, Nico Terol, με διαφορά λίγο πάνω από 2/10. Πολύ δυνατός και βελτιωμένος ο Thomas Luthi (κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του από την Τρίτη κατά 7/10 περίπου) έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 3η θέση της κατάταξης.

 

Την εντυπωσιακή του παρουσία στην ισπανική πίστα συνεχίζει ο Julian Simon, ο οποίος “έγραψε” τον 4ο καλύτερο χρόνο της ημέρας, την ώρα που ο Tito Rabat σκαρφάλωσε μερικές θέσεις και βρέθηκε 5ος. Για 0.005δ. διαφοράς, ο Johann Zarco συμβιβάστηκε με την 6η θέση, ακολουθούμενος από τον Takaaki Nakagami. Ο Scott Redding έμεινε σε μέτρια επίπεδα απόδοσης, καθώς κατέλαβε την 8η θέση με τη διαφορά του από τον πρώτο να είναι πάνω από μισό δευτερόλεπτο. Οι Simone Corsi και Jordi Torres ολοκλήρωσαν τη πρώτη δεκάδα.

 

Οι πτώσεις δεν έλειψαν από την χτεσινή διαδικασία, με πρωταγωνιστές τους Sandro Cortese, Mike di Meglio, Louis Rossi, Kyle Smith και Rafid Topan Sucipto. Για τον τελευταίο μάλιστα ήταν η τρίτη του πτώση σε 2 ημέρες. Κανείς τους – ευτυχώς – δεν είχε κάτι το σοβαρό. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Schrotter δεν βγήκε στην πίστα χτες και δεν θα πάρει μέρος στις δοκιμές ούτε και σήμερα, μιας και η μοτοσυκλέτα του υπέστη τέτοια ζημιά από την πτώση της πρώτης ημέρας, ώστε οι μηχανικοί να μην προλαβαίνουν την επισκευάσουν!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι της δεύτερης ημέρας, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τώρα διασκεδάζω περισσότερο!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Βαλένθια, ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα