• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Βαλένθια, ημέρα 2η
Vinales και πάλι, 15ος ο Σίσσης
Νέα 13/02/2013 - 22:21

Τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στη Βαλένθια, ήταν και πάλι ο Maverick Vinales αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τους συμπατριώτες του Alex Rins και Luis Salom! Το 1.40.168 του Vinales δεν βρήκε αντίπαλο και χάρισε στον Ισπανό την πρωτιά και τη δεύτερη ημέρα, με τον Rins να μένει σχετικά κοντά του, με διαφορά στα 0,24 δευτ. Ο Salom, ο οποίος θα διεκδικήσει τον Τίτλο μαζί με τον Vinales φέτος, στη μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος, έμεινε με μικρή διαφορά στην 3η θέση, ενώ τέταρτος ήταν ο εξαιρετικός Fenati, ο οποίος δείχνει ότι όχι άδικα μας είχε απασχολήσει πέρυσι με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα ο Ιταλός αναβάτης κατάφερε να "αποκρούσει" τις δυνατές ΚΤΜ για να πλασαριστεί στη συγκεκριμένη θέση. Ο Khairuddin ολοκλήρωσε την ημέρα στην 5η θέση, με τον Alex Marquez να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην 6η. Ο Γερμανός Jonas Folger σήμερα είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα του 2013, δηλώνοντας χαρούμενος με τις πολλές επιλογές που έχει για προσαρμογή και καταφέρνοντας να τερματίσει στην 7η θέση της κατάταξης.

 

Ο Jakub Kornfeil συνεχίζει να δείχνει ότι φέτος θα παρουσιαστεί αρκετά δυνατός, γράφοντας τον 8ο καλύτερο χρόνο σήμερα, με τους Brad Binder και Miguel Oliveira να ολοκληρώνουν τη δεκάδα. Πτώση σημείωσε ο Webb, ευτυχώς χωρίς συνέπειες. Ο καιρός στην ισπανική πίστα ήταν καλός, με μοναδική παραφωνία το δυνατό αέρα που έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για τους αναβάτες. Παρ' όλα αυτά, οι καλύτεροι χρόνοι της ημέρας έγιναν το απόγευμα!

 

Ο Θανάσης κατάφερε να ρίξει το χρόνο του, σε σχέση με χτες, κατά 4/10 - επιλύοντας τα προβλήματα με το κιβώτιο που αντιμετώπιζε, ωστόσο η συνολική άνοδος των αναβατών της κατηγορίας τον άφησε στην 15η θέση της λίστας, με καλύτερο χρόνο στο 1.42.298. Σήμερα δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μας μαζί του, ωστόσο αύριο θα επιχειρήσουμε εκ νέου να μιλήσουμε με τον Ελληνο-Αυστραλό αναβάτη για περισσότερες λεπτομέρειες και μια συνολική εντύπωση από το πρώτο τεστ της χρονιάς!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Βαλένθια, ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Gabarrini: Κορυφαίος ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα