• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gabarrini: Κορυφαίος ο Marquez!
Μιλάμε για έναν κορυφαίο οδηγό, όπως ο Stoner
Νέα 13/02/2013 - 17:05

Ο Christian Gabarrini ήταν επί έξι σεζόν δίπλα στον Casey Stoner, ζώντας από κοντά τον – αποσυρθέντα πλέον – δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο MotoGP. Πλέον, το HRC, αποφάσισε να αναθέσει στα έμπειρα χέρια του έναν άλλον αναβάτη, ένα ελπιδοφόρο και ταχύτατο νέο, τον Marc Marquez!

 

«Τα τελευταία έξι χρόνια έβλεπα το MotoGP από τα μάτια του Casey, έτσι τώρα το βρίσκω πολύ συναρπαστικό που θα έχω τη δυνατότητα να κάνω το ίδιο μέσα από την οπτική του Marquez, ενός νεαρού αναβάτη ο οποίος δείχνει πολύ πιο έμπειρος από κάθε άλλο 19χρονο οδηγό!», τόνισε και  συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δοκιμές της Sepang, όταν ο Ισπανός του HRC εντυπωσίασε και πάλι με τους χρόνους του. «Ήδη από την αρχή, από το τεστ της Βαλένθια, η προσέγγισή του ήταν εξαιρετική και πολύ επαγγελματική. Ο Marquez είναι πανέξυπνος και δείχνει την ταχύτητά του πάνω στη μοτοσυκλέτα!».

 

«Όπως είπα και παραπάνω, φαίνεται να είναι ένας αναβάτης με 20ετή εμπειρία στις πλάτες του! Οι αναλύσεις των δεδομένων που κάνει είναι ακριβείς και αυτό θεωρώ ότι είναι το δυνατό του στοιχείο. Προφανώς το άλλο είναι το ταλέντο του, το οποίο είναι τεράστιο. Με κάθε γύρο, με κάθε έξοδό του στην πίστα, δείχνει ότι μαθαίνει και κάτι περισσότερο. Αναλύει τα πάντα, βήμα-βήμα και προχωράει σε αλλαγές, βελτιώνεται. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Σε κάποια πράγματα είναι τελείως διαφορετικός από τον Casey, σε άλλα όμως – όπως στην ικανότητα – είναι ίδιοι. Προφανώς θέλει χρόνο, αλλά θα βελτιωθεί κι άλλο, δεν έχω καμμία αμφιβολία γι’ αυτό! Μιλάμε για έναν κορυφαίο αναβάτη!»

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Βαλένθια, ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Ezpeleta: Ποτέ δεν αμφέβαλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα