• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ezpeleta: Ποτέ δεν αμφέβαλα!
Ο Valentino δεν θα συνέχιζε αν δεν πίστευε στον εαυτό του
Νέα 13/02/2013 - 13:38

Την ίδια στιγμή που ο Marc Marquez έπαιρνε το δικό του βραβείο, στη Βαρκελώνη στη βραδιά των Πρωταθλητών, ο Carmelo Ezpeleta βραβευόταν για την προσφορά του στο άθλημα και μοιράστηκε τις εντυπώσεις του για την επερχόμενη σεζόν.

 

«Οι τέσσερεις πρώτοι (σ.σ. στο τεστ της Sepang), οι εργοστασιακές Honda και Yamaha είναι σε παρόμοιο επίπεδο, κάτι που ήταν αναμενόμενο βέβαια. Υπό αυτή τη σκοπιά, το νέο Πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαιτέρως διασκεδαστικό! Αργότερα, θεωρώ ότι θα μπουν στη μάχη και άλλοι αναβάτες». Παράλληλα αναφέρθηκε και στη νέα ECUτης Magneti Marelli, που έκανε το ντεμπούτο της στη Μαλαισία. «Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι τα πράγματα πάνε καλά και οι ομάδες είναι ευχαριστημένες. Ήδη οι CRT είναι πιο κοντά στις εργοστασιακές, σε σχέση με πέρυσι, πράγμα δύσκολο για αυτές!».

 

Και ολοκλήρωσε, μιλώντας για την παρουσία του Marquez και την επανεμφάνιση του Vale στις πρώτες θέσεις. «Οι δοκιμές είναι ένα πράγμα, αλλά οι αγώνες είναι κάτι το διαφορετικό. Θεωρώ όμως ότι ο Marquez έχει ανταπεξέλθει στις προσδοκίες όλων. Όσο για τον Valentino, δεν είχα ποτέ αμφιβολίες! Δεν θα συνέχιζε να αγωνιζόταν, αν δεν πίστευε ότι μπορούσε να τα πάει καλά!».

 

Επόμενο άρθρο »

Gabarrini: Κορυφαίος ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλος διαδρομής για τις CRT;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα