• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Δεν υπάρχει αμφιβολία…
… ο Rossi θα είναι ανταγωνιστικός το 2013!
Νέα 12/02/2013 - 13:18

Η εντυπωσιακή παρουσία του Valentino Rossi στη Μαλαισία, την περασμένη εβδομάδα, αποτέλεσε απόδειξη ότι ο Ιταλός σούπερ-σταρ θα είναι υπολογίσιμη δύναμη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Την άποψη αυτή συμμερίζεται και ο Lin Jarvis, της Yamaha, ο οποίος είδε τον Rossi να είναι ανταγωνιστικός στο πρόσφατο τεστ, με μόνο το δίδυμο της Honda και τον ομόσταυλό του να είναι γρηγορότεροι συνολικά. Μετά τα δυο χρόνια χωρίς νίκη στη Ducati, ο Vale έχει την ευκαιρία να προσθέσει κι άλλες νίκες στο σύνολο των 46 που έχει μέχρι σήμερα με τον Γιαπωνέζο κατασκευαστή.

 

Το αφεντικό της Αγωνιστικής Ομάδας της Yamaha, υπογράμμισε ότι η παρουσία και οι χρόνοι του Rossi στη Μαλαισία ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για τον 33χρονο αναβάτη κι ένα μεγάλο συν, όχι μόνο για τη Yamaha αλλά και για το Πρωτάθλημα στο σύνολό του. «Μπορώ να φανταστώ, μπαίνοντας στη θέση του, ότι ανάσανε με ανακούφιση μετά από δυο δύσκολα χρόνια, όταν και δυσκολεύτηκε αρκετά. Προφανώς όταν δυσκολεύεσαι, μετά από λίγο αρχίζεις να αμφιβάλεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν ταίριαξε με τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα (Ducati), αλλά μετά από δυο χρόνια το έχεις ακόμα ή όχι; Ο ανταγωνισμός έχει προχωρήσει από τότε, αλλά το να παίρνει θέση μπροστά τόσο γρήγορα, αποδεικνύει ότι είναι ακόμα εδώ! Πιστεύω βέβαια, ότι είναι ακόμα πολύ ρεαλιστής και αναγνωρίζει την ταχύτητα του Dani, του Marquez και του Jorge, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και αυτός θα είναι κάπου εκεί μαζί τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα, για την Yamaha και για τον ίδιο. Πρέπει να νιώθει τεράστια ανακούφιση!»

 

Επόμενο άρθρο »

Τέλος διαδρομής για τις CRT;

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Βαλένθια, ημέρα 1η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα