• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Blake Young ο εκλεκτός!
O αναβάτης της Attack Performance για τα GP της Αμερικής
Νέα 17/01/2013 - 17:23

H Attack Performance αποφάσισε να πάρει μέρος και στα τρία GP που θα διεξαχθούν στην Αμερική (Τέξας, Laguna Seca και Indianapolis), ενώ ο αναβάτης της επιλογής τους δεν είναι άλλος από τον δύο φορές δεύτερο των Αμερικάνικων Superbikes, Blake Young.

 

Ο Young θα αντικαταστήσει πάνω στη CRT Kawasaki-CNC μοτοσυκλέτα της ομάδας τον Steve Rapp, ο οποίος είχε κάνει το ντεμπούτο της ομάδας στη Laguna Seca– όπου και δεν προκρίθηκε – και στην Ινδιανάπολη, όπου και κατάφερε να πάρει την 14η θέση. «Θεωρώ ότι έκαναν καλή δουλειά πέρυσι και ο Steve Rapp οδήγησε πραγματικά πολύ καλά τη μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Young και στη συνέχεια μίλησε για τη προσέγγιση από την ομάδα στο πρόσωπό του: «Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν αν ενδιαφέρομαι. Σε αυτό το σημείο θα ενδιαφερόμουν για τα πάντα και πιστεύω ότι αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία να είμαι στα paddock και να μαθαίνω από τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαι αρκετά νέος και αυτό είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Ίσως το μέλλον να ανήκει στις CRT και ήθελα να είμαι με μια αμερικάνικη ομάδα σε αμερικάνικο έδαφος».

 

Να σημειώσουμε ότι ο Young δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα συμμετοχή στο Αμερικανικό πρωτάθλημα, μετά την αποχώρησή του από τη Yoshimura Suzuki με την οποία αγωνίστηκε το 2012.

 

Επόμενο άρθρο »

Wrooom 2013: H Ferrari F1 στο βουνό

« Προηγούμενο άρθρο

Ezpeleta: Το μέλλον των MotoGP/SBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα