• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ισχυροποιείται ο δεσμός Ducati - Shell
Επεκτείνεται η συνεργασία της Shell και με την Pramac Racing
Νέα 17/01/2013 - 14:25

Η Shell - οπως έγινε γνωστό - συμπεριλαμβάνει στην Τεχνική της Συνεργασία με τη Ducati και την Pramac Racing, φυσικό επακόλουθο του δεδομένου ότι η δορυφορική ομάδα θα έχει τη πλήρη υποστήριξη του εργοστασίου τη νέα χρονιά. Πέρα από το γεγονός ότι πλέον η ομάδα θα χρησιμοποιεί λιπαντικά και καύσιμο της Shell, οι μοτοσυκλέτες της Pramac θα αγωνίζονται με τα χαρακτηριστικά της Shell.

 

Η Τεχνική Συνεργασία ανάμεσα στη Shell και τη Ducati έχει εντυπωσιακή εξέλιξη από το 1999 κι εξής. Σήμερα αποτελεί μια από τις ισχυρότερες συνεργασίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με περγαμηνές όπως έξι Τίτλους στα SBK, εννιά Τίτλους Κατασκευαστών στο ίδιο Πρωτάθλημα και τρεις Παγκόσμιους Τίτλους στο MotoGP, το 2007: Αναβάτη, Κατασκευαστή και Ομάδας.

 

«Η Shell είναι συνεργάτης κλειδί για τη Ducati, εδώ και πάνω από μια δεκαετία», τόνισε ο Bernhard Gobmeier, ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse. «Η υποστήριξή τους στη Ducati – και από το 2013 και στη Pramac Racing αποδεικνύει ξεκάθαρα το πάθος τους για το άθλημα και την αφοσίωσή τους στο μέλλον της συνεργασίας μας».

 

«Είμαστε πανευτυχείς που θα έχουμε μαζί μας μια πρωτοποριακή παγκόσμια εταιρεία, όπως είναι η Shell», τόνισε ο Francesco Guidotti, ο Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Pramac. «Η Shell είναι ένας από τους πιο προοδευτικούς εταίρους στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αυτό οπωσδήποτε θα ετοιμάσει το δρόμο για ένα συναρπαστικό και ανταγωνιστικό μέλλον».

 

Στη καρδιά αυτής της συνεργασίας βρίσκεται το κοινό πάθος για τη τεχνολογία, με τη Ducati να εξελίσσει τις θρυλικές της μοτοσυκλέτες δρόμου, ενώ η Shell εργάζεται στην παραγωγή ενός ακόμα πιο εξελιγμένου λιπαντικού, το οποίο θα βοηθάει τους απανταχού μοτοσυκλετιστές να διατηρούν τη μοτοσυκλέτα τους σε άριστη κατάσταση.

 

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: Το μέλλον των MotoGP/SBK

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η παρουσίαση της Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα