• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλώς ήρθες σπίτι Valentino!
H Yamaha καλωσορίζει τον Rossi με ένα video
Νέα 04/01/2013 - 11:32

Με την έναρξη της καινούργιας χρονιάς, ο Valentino Rossi είναι και επισήμως αναβάτης της εργοστασιακής Yamaha και ο κατασκευαστής από την Iwata – ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι το τμήμα PR της ομάδας που επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή – αποφάσισε να καλωσορίσει τον Ιταλό πολύ-Πρωταθλητή με το παρακάτω video!

 

Το υλικό περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές του Vale, ξεκινώντας από την παρθενική του νίκη – στο ντεμπούτο του Ιταλού στη Νότια Αμερική το 2004 – και φτάνοντας μέχρι το αντίο του στη Βαλένθια, το 2010. Η περίοδος αυτή ήταν εκπληκτική για τον Rossi, έχοντας καταφέρει εντυπωσιακά επιτεύγματα: 4 Παγκόσμιους Τίτλους, 84 βάθρα, 46 νίκες και 29 pole positions! Το σερί αυτό διακόπηκε βέβαια από τα δύο χρόνια παρουσίας του στη Ducati, κάτι που ο Vale ελπίζει ότι αποτελεί απλώς μια κακή παρένθεση, με τον ίδιο να είναι έτοιμος να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.


Πάντως, για να επαληθευτεί αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλιο και την έναρξη της νέας σεζόν στο Κατάρ! Για την ώρα απολαύστε το video!

 

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP / SBK με χαμηλό κόστος

« Προηγούμενο άρθρο

CRT: Το μέλλον των MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα