• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με HJC o Lorenzo!
Mε την ίδια εταιρία με την οποία τρέχει και ο Spies
Νέα 03/01/2013 - 14:02

H HJC, μια απο τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής κρανών στον κόσμο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP Jorge Lorenzo. 

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι που υπογράψαμε με τον Jorge Lorenzo για το 2013, όπως και για τους άλλους τοπ οδηγούς μας”, είπε ο George Hong, Πρόεδρος της HJC America.

 

Φέτος ο Lorenzo θα αγωνιστεί με το τελευταίο δημιούργημα της HJC, το RPHA 10, ένα ελαφρύ κράνος που παρουσίασε η εταιρία στα τέλη του 2010, στην εξέλιξη του οποίου βοήθησε και ο Ben Spies, που είχε μακροχρόνια συνεργασία με την Κορεατική εταιρία, που έχει εργοστάσια και στην Κίνα και το Βιετνάμ.

Ένα RPHA 10 Lorenzo replica θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από την Άνοιξη του 2013.

 

Οι φήμες λένε για ένα μυθικό ποσό για κράνος, που πήρε ο Lorenzo, στα 4 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που δεν έχει ξαναπάρει ποτέ κανείς οδηγός για να φοράει το κράνος κάποιας εταιρίας!

Όπως έχουμε ξαναγράψει, την είδηση αυτή τη γνωρίζαμε από τις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά ο ίδιος ο Jorge Lorenzo, μας ζήτησε να μην την αποκαλύψουμε μέχρι τις 31/12/2012, που έληγε το προηγούμενο συμβόλαιό του με την εταιρία που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια. Εδώ να πούμε ότι ο Lorenzo δέχθηκε κριτική από ανθρώπους του paddock του MotoGP για την κίνησή του αυτή, αλλά θεωρούμε ότι σε ένα τόσο “εμπορικό” περιβάλλον, το να πάρει κάποιος οδηγός όσο περισσότερα χρήματα μπορεί από χορηγίες, είναι θεμιτό, αφού όπως έχει πει παλιότερα ο Ισπανός 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, δεν έχει σκοπό να αγωνίζεται για πάρα πολλά χρόνια ακόμη!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Δεν νιώθει πίεση ο Baz

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: 14 Γύροι το 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα