• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Δεν νιώθει πίεση ο Baz
Έτοιμος ο νεαρός άσος για την πρώτη του full σεζόν
Νέα 03/01/2013 - 15:44

O Loris Baz προσεγγίζει τη φετινή σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SBK, χωρίς να νιώθει ιδιαίτερη πίεση στους νεανικούς του ώμους, ενόψει της πρώτης του ολοκληρωμένης χρονιάς με τη Kawasaki.

 

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός αναβάτης είχε πάρει τη θέση του σοβαρά τραυματία, Joan Lascorz, με τον μικρό να εντυπωσιάζει πάνω στη Kawasaki και να κερδίζει τη θέση του στην ομάδα, με την οποία μάλιστα και πανηγύρισε μια μάλλον αναπάντεχη πρώτη νίκη στο Silverstone. Αυτή η νίκη, μαζί με δυο ακόμα βάθρα, ανέβασαν τις μετοχές του μικρού στο Πρωτάθλημα, ο οποίος επιμένει πάντως ότι παραμένει ψύχραιμος και ήρεμος για τη νέα χρονιά.

 

«Δεν νιώθω πίεση», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας: «Απλά θέλω να βάλω τα δυνατά μου και αν τα καταφέρω, τότε θα έχουμε καλή σεζόν. Θέλω να ξεκινήσω τη σεζόν με τον ίδιο στόχο που είχα και πέρυσι, δηλαδή να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να καταφέρω να πλασαριστώ στην πεντάδα – στο στεγνό – όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στη συνέχεια θα προσπαθήσω να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο και από εκεί να βελτιωθώ κι άλλο».

 

Ο Baz τόνισε ότι η ζεστή ατμόσφαιρα που συνάντησε στη Kawasaki, ήταν το κλειδί στην περσινή του εντυπωσιακή πορεία στο Πρωτάθλημα. «Νιώθω πολύ καλά και ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Όπως έλεγα πάντα, θέλω να νιώθω οικεία και οικογενειακά με τους ανθρώπους που δουλεύω και αυτό ακριβώς ένιωσα στη Kawasaki. Πρώτα στα Superstock και μετά στα SBK. Δεν ήταν εύκολο το γεγονός ότι ήρθα στα μέσα της σεζόν, αλλά το είδα σαν την ευκαιρία της ζωής μου και δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο αποτέλεσμα, τώρα που κοιτάω πίσω στο παρελθόν»

 

Ο Loris Baz κατάφερε να τερματίσει στη 13η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος SBK για το 2012, υπολειπόμενος μόλις 21 βαθμούς από την πρώτη δεκάδα παρά το γεγονός ότι έχασε τους πρώτους οκτώ αγώνες.

 

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: Ο διάδοχός μου στα SBK;

« Προηγούμενο άρθρο

Με HJC o Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα