• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: 14 Γύροι το 2013
Αντί των 15 που είχαν αρχικά ανακοινωθεί
Νέα 03/01/2013 - 13:40

Το ημερολόγιο αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SBK, θα επιστρέψει στους 14 γύρους – αντί των 15 που είχαν αρχικά ανακοινωθεί στο προσωρινό ημερολόγιο τον περασμένο Οκτώβριο – σύμφωνα με το επίσημο site της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

 

Ο γύρος που πιθανότατα θα κοπεί, είναι ο 9ος που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Ιουνίου και παρά το ότι δεν είχε ανακοινωθεί το όνομα της πίστας, ήταν γενικά γνωστό ότι επρόκειτο για την πίστα στο Brno, η οποία άλλωστε είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους φίλους των αγώνων ταχύτητας. Σύμφωνα με πληροφορίες από γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο λόγος που κόβεται η Τσεχία δεν είναι η μη συμφωνία με τη Dorna, αλλά μια διαμάχη ανάμεσα στον Jecminek Roman, επικεφαλής της Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας της Τσεχίας (ο οποίος μάλιστα θα είναι και χορηγός του Lukas Pesek τη φετινή σεζόν) και τον Karel Abraham τον πρεσβύτερο, ο οποίος είναι μέτοχος στην πίστα και χορηγός του γιού του στην Cardion AB.

 

Πάντως, ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε και η απουσία από το Πρωτάθλημα του σούπερ νικητή στη Τσεχία – και ιδιαίτερα δημοφιλούς στους ντόπιους φιλάθλους – Max Biaggi, αλλά και το γεγονός ότι ο Jakub Smrz δεν θα είναι στο φετινό grid των SBK, αλλά στο αντίστοιχο των BSB. Να σημειώσουμε ότι η πίστα στο Brno ήταν ανελλιπώς στο ημερολόγιο αγώνων των SBK, από το 2005.

 

Επόμενο άρθρο »

Με HJC o Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Κατά Oxley Ανάλυση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα