• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: 10 χρόνια αγώνες και…
… 10 χρόνια γυναίκες!!
Νέα 28/12/2012 - 16:25

Οι διπλές συνεντεύξεις είναι αρκετά διαδεδομένες στην Ιταλία και αυτό ακριβώς έκανε ο Mauro Sanchini (σχολιαστής αγώνων SBK στην τηλεόραση), ο οποίος έπεισε τον Valentino Rossi και τον πατέρα του, Graziano, να του παραχωρήσουν μια! Στην αρχή, όταν τους ρώτησε ποιος είναι ο “αληθινός” Rossi, ο ένας έδειχνε τον άλλο, προτού ο γηραιότερος σχολιάσει: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι απλά ο μεγαλύτερος!»

 

Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που οι δυο τους συμφώνησαν, μιας και αμέσως μετά όταν ρωτήθηκαν ποιος είναι ο πιο γρήγορος: «Εγώ, σίγουρα!», τόνισε ο Vale, για να απαντήσει άμεσα ο πατέρας του: «Οπωσδήποτε εγώ! Είμαι πιο γρήγορος στις αριστερές στροφές αλλά και στις αργές φουρκέτες που θέλουν πολύ πίσω φρένο. Στα κανονικά όμως σημεία φρεναρίσματος, ο Valentino είναι ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος. Είναι πολύ μπροστά!», πρόσθεσε ο πατέρας του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

«Θα μπορούσα να τα πάω καλά στα 500cc, πίσω στη δεκαετία του 1980, και ίσως να έφερνα καλύτερα αποτελέσματα από τον πατέρα μου!», σχολίασε ο Vale σε σχετική ερώτηση. «Περίπου το ίδιο καλά θα τα πήγαινα κι εγώ στο MotoGP, όχι ότι έχει κάνει και κάτι το ιδιαίτερο!», ανταπάντησε ο Graziano Rossi, όταν η ερώτηση αντιστράφηκε! «Είναι όπως και με τα αυτοκίνητα», πρόσθεσε. «Ήμουν πιο γρήγορος από τον Valentino, μέχρι που και αυτός απέκτησε τη δική μου εμπειρία. Από τότε ήταν ξεκάθαρα ανώτερος».

 

Όσο για τις πιο άσχημες αναμνήσεις τους; «Όταν ο Dr. Claudio Costa ανακοίνωσε ότι ήμουν νεκρός!», είπε ο πατέρας του Vale, με τον τελευταίο να δηλώνει: «Όταν έπεσα στη Βαλένθια…».

 

Στα τελευταία του σχόλια, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη, ο Rossi εξέφρασε την επιθυμία του να μπορεί να αγωνιστεί για άλλα 10 χρόνια, αλλά και να έχει… πολλές γυναίκες για το ίδιο χρονικό διάστημα!

 

Όσοι γνωρίζουν Ιταλικά, μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη παρακάτω!

 

Επόμενο άρθρο »

Preview: Rally Dakar 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Γιορτές στο χώμα για Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα