• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γιορτές στο χώμα για Rossi!
Διοργάνωσε αγώνα αντοχής στο ράντσο του
Νέα 28/12/2012 - 14:53

Η 26η Δεκεμβρίου είναι ημέρα αργίας και στην Ιταλία, με τους κατοίκους να προσπαθούν να συνέλθουν από το πολύ φαγητό και ποτό του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος διοργάνωσε αγώνα αντοχής στο ράντσο του, στη κρύα και ομιχλώδη Tavullia!

 

O Vale γιόρτασε με διαφορετικό τρόπο τις διακοπές του, αγωνιζόμενος και ο ίδιος στον αγώνα διάρκειας 20 γύρων, στον οποίο συμμετείχαν γνωστά ονόματα όπως οι Niccolo Antonelli, Romano Fenati και ο πολλά υποσχόμενος αστέρας του Gresini, Lorenzo Baldassari. Τον νικητή μπορείτε εύκολα να τον μαντέψετε, με τον Vale (ζευγάρι με τον “AbiTebaldi) άλλωστε να “παίζει” εντός έδρας, ενώ η δεύτερη θέση πήγε στον Mattia Pasini και τον Mauro Sanchini. O τελευταίος είναι πρώην αναβάτης των SBK και νυν σχολιαστής σε τηλεοπτικό κανάλι.

 

Η τρίτη θέση πήγε στον πατέρα του Pasini, τον Luca Pasini, ο οποίος ήταν επαγγελματίας οδηγός προτού ξεκινήσει την δική του ομάδα minimoto, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και ο αδικοχαμένος Marco Simoncelli

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: 10 χρόνια αγώνες και…

« Προηγούμενο άρθρο

Agostini: Ο Rossi θα κερδίζει με τη Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα