• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Agostini: Ο Rossi θα κερδίζει με τη Yamaha!
Φαβορί για τον Τϊτλο όμως, ο Jorge Lorenzo
Νέα 28/12/2012 - 12:07

Όταν είσαι 15 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, όπως ο Giacomo Agostini, πολλοί εκτιμούν τη γνώμη σου και ζητούν τα προγνωστικά σου για τη νέα χρονιά. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η Gazzetta dello Sport, με τους Ιταλούς δημοσιογράφους να παίρνουν συνέντευξη από το θρύλο του MotoGP, ζητώντας του τη γνώμη για το νέο Πρωτάθλημα και τη σχέση ανάμεσα σε JorgeLorenzo και Valentino Rossi.

 

Πρόσφατα ο Ισπανός άσος της Yamaha δήλωνε ότι η σχέση του με τον Ιταλό σούπερ σταρ θα είναι καλύτερη, απ’ ότι στο παρελθόν, αλλά η πεποίθηση στα paddock είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν θα αργήσει να διαφοροποιηθεί, ειδικά αν ο Vale αρχίσει τις νίκες και η Yamaha δεν μπορέσει να χειριστεί την όλη κατάσταση.

 

«Όταν έχεις δυο κόκορες στο ίδιο κοτέτσι, σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός», ξεκίνησε να λέει ο Agostini και συνέχισε υπογραμμίζοντας: «Αυτό μου συνέβη με τον Hailwood, τον Read και τον Bergamonti: αυτό που θες περισσότερο από κάθε άλλο, είναι να κερδίσεις τον ομόσταυλό σου – ο οποίος έχει την ίδια ακριβώς μοτοσυκλέτα μ’ εσένα – επειδή εκεί φαίνεται ποιος είναι ο δυνατότερος. Ο Rossi θα κερδίζει και πάλι με την Yamaha, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Πιστεύω ότι θα κερδίσει ένα ή δυο αγώνες τη χρονιά, αλλά δεν θα είναι ο πάλαι ποτέ κυρίαρχος, μιας και οι αντίπαλοί του είναι νεαρότεροι και έχουν βελτιωθεί πολύ».

 

Τέλος, στην ερώτηση των δημοσιογράφων ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει το επόμενο Πρωτάθλημα, ο Agostini επέλεξε – κάτι αναμενόμενο – τον Lorenzo, χωρίς να διστάσει καθόλου! Πάντως, παραδέχτηκε ότι ο νυν Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει σοβαρό ανταγωνισμό από το συμπατριώτη του, Dani Pedrosa, αν ο τελευταίος συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία και το 2013.

 

Επόμενο άρθρο »

Γιορτές στο χώμα για Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

NEW CALIFORNIA 1400 OPEN WEEK EVENT 22-29/12

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα