• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schumacher, Espargaro, Mamola, McGuiness και Flint
Πρωταγωνιστούν σε διαφημιστικό σποτ της Monster Energy
Νέα 10/12/2012 - 16:45

H Monster Energy μάζεψε τον πρώην οδηγό της F1, Michael Schumacher, το μέλος των Prodigy, Keith Flint (γνωστός για τη λατρεία του στις μοτοσυκλέτες), το θρύλο του ΤΤ, John McGuiness, τον πρώην αναβάτη Randy Mamola και τον οδηγό της Moto2, Pol Espargaro, για να φτιάξει ένα διαφημιστικό για το ενεργειακό ποτό της, το οποίο μάλλον θα βγει στον αέρα αρκετά σύντομα.

 

Η παράξενη αυτή ομάδα, έκανε μερικούς γύρους στη γαλλική πίστα “Paul Ricard” με τον Schumacher να παίρνει θέση πάνω σε μια Ducati Panigale, τον Espargaro στη γνωστή του Kalex, τον McGuiness με μια Honda, τον Mamola πάνω σε μια Yamaha SBK και τον Flint πάνω σε Suzuki. Ο Schumacher, ο οποίος ανά καιρούς έπαιρνε μέρος σε αγώνες μοτοσυκλετών, δήλωσε σχετικά: «Όταν έφτασα εδώ ένιωσα υπερήφανος που θα ήμουν μαζί με τα παιδιά που τόσο θαυμάζω! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο το διασκέδασα να οδηγώ παρέα με τον John, τον Randy τον Keith και να βλέπω παράλληλα το τεράστιο ταλέντο του Pol Espargaro».

 

Από την πλευρά του, ο 19 φορές νικητής στο ΤΤ, McGuiness, σχολίασε: «Το να οδηγάς με τον Michael είναι τόσο ωραίο. Αυτά που έχει πετύχει στους 4 τροχούς τον κάνουν μια εξέχουσα προσωπικότητα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εκείνον, ήταν εντυπωσιακά γρήγορος! Μπορείς να διακρίνεις την αγάπη του για τις μοτοσυκλέτες και ήταν ευχαρίστησή μου να περάσω την ημέρα μαζί του!».

 

Επόμενο άρθρο »

Γιορτάζει ο Stefan Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Camier vs Cluzel

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα