• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γιορτάζει ο Stefan Bradl
Την επιτυχημένη του 1η χρονιά με τον χορηγό GIVI
Νέα 10/12/2012 - 17:47

Ο Stefan Bradl υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση για να διορθώσει το arm pump στο χέρι του, πριν δέκα ημέρες στην Ισπανία, και ενώ ο Rookie της φετινής χρονιάς αναρρώνει ακόμα από την εγχείριση, εν τούτοις έδωσε το παρόν στο “Motors & Passion” στη Brescia, ένα γεγονός που επιμελήθηκε ο ιστορικός χορηγός της LCR Honda, η GIVI. Η τελευταία είναι μια από τις πιο σημαντικές φίρμες στα αξεσουάρ για αναβάτες τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Μαζί με τον Διευθυντή του Αγωνιστικού Τμήματος, Lucio Cecchinello, ο 23χρονος αναβάτης συναντήθηκε με την οικογένεια Visenzi και τους εργαζομένους της εταιρείας, παρουσία πάνω από 400 οπαδών των 2 τροχών. Λίγο αργότερα μάλιστα, ο Γερμανός άσος της Honda πλαισιώθηκε από δυο θρύλους του χώρου, τον Giacomo Agostini και τον Carlo Ubbiali, ενώ παρουσιάστηκαν και άλλοι αναβάτες, χορηγός των οποίων είναι η GIVI.

 

«Την πρώτη φορά που συναντήθηκα με την οικογένεια Visenzi ήταν το Δεκέμβριο του 2011 και μόλις είχα υπογράψει με τον Lucio για το 2012», σχολίασε ο Bradl. «Τώρα επέστρεψα στη Brescia μετά από ένα χρόνο και είμαι χαρούμενος που γιορτάζω την επιτυχημένη μου πρώτη χρονιά στο MotoGP, με τους ίδιους ανθρώπους. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή ενώ και ο κ. Visenzi ήταν οδηγός, έτσι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. Συνειδητοποίησα για μια ακόμη φορά ότι έχω αρκετούς Ιταλούς οπαδούς και τους ευχαριστώ για την υποστήριξή τους. Το χέρι μου βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα καισύντομα θα μπορέσω να αρχίσω και πάλι προπόνηση, ενόψει του τεστ στη Μαλαισία!»

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Ο Takahashi στη Honda Asia Tady

« Προηγούμενο άρθρο

Schumacher, Espargaro, Mamola, McGuiness και Flint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα