• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Camier vs Cluzel
Με έπαθλο ένα ρολόι αξίας 15.000€
Νέα 10/12/2012 - 15:52

Ο εσωτερικός ανταγωνισμός στη Fixi Crescent Suzuki αναμένεται ακόμα πιο έντονος το 2013, με το δίδυμο της ομάδας – Leon Camier και Jules Cluzel – να διεκδικούν το 2013 και ένα ρολόι Franck Muller Cortez 10000 H SC, αξίας 15.000 ευρώ, μια προσφορά του νέου χορηγού της ομάδας: “Watches of Distinction”.

 

Η εν λόγω αντιπροσωπεία, το λογότυπο της οποίας θα φιγουράρει στα κράνη των αναβατών, ειδικεύεται στα ρολόγια μεγάλης αξίας, με τους Camier και Cluzel να μάχονται σε κάθε Superpole του 2013 για να κάνουν δικό τους το πολύτιμο αυτό κόσμημα. Οι λεπτομέρειες της μεταξύ τους μάχης θα γίνουν γνωστές με την έναρξη της νέας σεζόν – 24 Φεβρουαρίου στο Phillip Island – και σε εύλογο διάστημα θα ενημερωνόμαστε για την εξέλιξη της.

 

Με έδρα στο Lymington της Αγγλίας, η εταιρεία “Watches of Distinction” ειδικεύεται στην πώληση καινούργιων και σπάνιων ρολογιών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως: Rolex, Franck Muller, Cartier, Breitling, Tag-Heuer και άλλους. Παράλληλα, πασίγνωστο είναι και το εργαστήριο ρολογιών που διατηρεί, γεμάτο με εξειδικευμένους τεχνικούς, με χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο service ακριβών μοντέλων.

 

Επόμενο άρθρο »

Schumacher, Espargaro, Mamola, McGuiness και Flint

« Προηγούμενο άρθρο

Από τη Ducati στην Aston Martin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα