• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Θετικό το τεστ για την Mapfre Aspar
Χαρούμενοι οι Folger και Granado με την πρόοδο
Νέα 07/12/2012 - 12:10

Με επιτυχία και χαμόγελα ολοκληρώθηκε το τεστ της Mapfre Aspar Moto3, στην πίστα της Almeria στη νότια Ισπανία. Ο Folger πέρασε την τελευταία ημέρα του τεστ δοκιμάζοντας διάφορες ρυθμίσεις αναρτήσεων, με σχετικά φθαρμένα ελαστικά, για να καταφέρει να βρει την καλύτερη δυνατή σταθερότητα. Ο καλύτερος χρόνος του ήρθε με την τελευταία του έξοδο, στον προτελευταίο του γύρο, όταν ο Folger φόρεσε νέα ελαστικά και σημείωσε 1.40.10!

 

«Δουλέψαμε με φθαρμένα ελαστικά για το μεγαλύτερο διάστημα και εστιάσαμε κυρίως στην ανάρτηση», σχολίασε ο αναβάτης του Aspar. «Παίξαμε με τις ρυθμίσεις για να βρούμε την καλύτερη ισορροπία. Στο τέλος κάναμε μεγάλη πρόοδο που μας επέτρεψε να βελτιωθούμε τόσο σε χρόνους όσο και σε αίσθηση. Τώρα, μετά τη δοκιμή εδώ, γνωρίζουμε τι είναι το καλύτερο για εμάς!»

 

Ο νέος του ομόσταυλός, Eric Granado, κατάφερε να βελτιώσει κι άλλο το χρόνο του, κατά 3/10, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τον κινητήρα. «Στα μισά περίπου είχαμε ένα θέμα με το μοτέρ και έπρεπε να σταματήσω. Ευτυχώς οι μηχανικοί κατάφεραν να το επιλύσουν και εκμεταλλευτήκαμε το απόγευμα», σχολίασε ο νεαρός οδηγός, προσθέτοντας: «Στο τέλος δοκιμάσαμε κάποια νέα ελαστικά που μου άρεσαν πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι όλο αυτό το διάστημα έμαθα πολλά και προσαρμόστηκα εξαιρετικά με τους μηχανικούς μου. Τώρα πρέπει να χάσω λίγα κιλά για να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα όταν επιστρέψω πάνω στη μοτοσυκλέτα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Batta: Την εξέλιξη η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

“The SIC History”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα