• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Batta: Την εξέλιξη η Ducati
Αλλά η ομάδα θα εδρεύει στο Βέλγιο
Νέα 07/12/2012 - 14:37

Ο Francis Batta δεν είχε ομάδα στο grid του 2012, για πρώτη φορά εδώ και 15 χρόνια! Ο Βέλγος μάνατζερ αποφάσισε να μην κατέβει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Superbikes, μιας και η Suzuki δεν ανανέωσε την υποστήριξή της και ο ίδιος δεν είχε τη διάθεση να συνεχίσει χωρίς αυτούς. Παρ’ όλα αυτά, ο Batta προσπάθησε να συνεργαστεί με την MV Agusta στα Supersport, ωστόσο η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε και ο Ιταλός κατασκευαστής θα κάνει το ντεμπούτο του στα Supersport το 2013, με την ParkinGO.

 

Με την Althea Racing να τελειώνει τη συνεργασία της με τη Ducati, η Alstare ανέλαβε δράση και θα κατέβει με τους Checa και Badovini, πάνω στην 1199 Panigale τη νέα χρονιά. Ο Batta, σε δηλώσεις του στο επίσημο site των SBK, τόνισε σχετικά με την επιστροφή του στο Πρωτάθλημα: «Η ζωή μου είναι οι αγώνες και για έξι μήνες καθόμουν σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα… ψυχολογικά αυτό μου ήταν πολύ δύσκολο!»

 

Στη συνέχεια ο Batta εξήγησε πως θα δουλεύει η ομάδα: «Οι μοτοσυκλέτες θα είναι στα εργαστήριά μας στο Βέλγιο. Η δουλειά θα είναι παραπλήσια όπως όταν ήμασταν με τη Suzuki. Η εξέλιξη θα ανήκει στη Ducati, αλλά η ομάδα θα εδρεύει στο Βέλγιο. Μετά τους αγώνες οι μοτοσυκλέτες θα επιστρέφουν στο Βέλγιο. Έχουμε 8 ανθρώπους να δουλεύουν όλη την ημέρα στα εργαστήρια της Alstare!».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Bruce Willis δημοπρατεί τις μοτοσυκλέτες του

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Θετικό το τεστ για την Mapfre Aspar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα