• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
“The SIC History”
Το μουσείο του Marco ανοίγει τις πόρτες του
Νέα 07/12/2012 - 11:37

Αύριο Σάββατο, στις 8 Δεκεμβρίου, η πόλη Coriano – κοντά στο Rimini – στην Ιταλία, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Marco Simoncelli με τα εγκαίνια του μουσείου του SIC. Εν αναμονή της αυριανής ημέρας, η οικογένεια του Marco εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

 

“The SIC History”

 

To Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012, στις 11:30 π.μ στο Coriano (κοντά στο Rimini στην Ιταλία) στο “House of Culture” στην οδό Garibaldi 127, ανοίγει το μουσείο “The SIC History” ένα ταξίδι στα κατορθώματα του μεγάλου Marco Simoncelli, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του με την πολύτιμη βοήθεια των φίλων του Marco, της οικογένειάς του και της πόλης του Coriano.

 

Ο χώρος φιλοξενείται μέσα στο “Palace of Culture” του Coriano και είναι χωρισμένος σε θεματικά μέρη, την επιμέλεια των οποίων είχε ο Aldo Drudi, ένας πολύ καλός φίλος του Marco και o σχεδιαστής των κρανών του.

 

Οι επισκέπτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με τα αντικείμενα και να τα ακουμπάνε. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια επαφή ανάμεσα στο κοινό και στον κόσμο του Marco. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του Marco, μέσα από τις καλύτερες φωτογραφίες των μεγαλύτερων φωτογράφων των αγώνων.


 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Θετικό το τεστ για την Mapfre Aspar

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Vermeulen στην IodaRacing;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα