• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Vermeulen στην IodaRacing;
Κοντά σε συμφωνία με την ομάδα ο Αυστραλός!
Νέα 06/12/2012 - 17:15

Ο πρώην αναβάτης του MotoGP, Chris Vermeulen, είναι πιθανό να καλύψει τη μοναδική θέση που έχει μείνει ανοιχτή για το grid του 2013! Η IodaRacing σχεδιάζει να κατέβει με μια δεύτερη Suter-BMW, ωστόσο ο τυχερός που θα πάρει θέση δίπλα στον Danilo Petrucci δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Πρόσφατα μάλιστα, η ομάδα ήταν κοντά στο να κλείσει τον Roberto Rolfo, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Vermeuren είχε οδηγήσει τη BMW-Suter στο Le Mans φέτος, στη θέση του τραυματία Colin Edwards, ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην 17η θέση. Ο 30χρονος Vermeulen δεν έχει καταφέρει να βρει στέγη, από το τέλος του 2011, με τον ίδιο να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του και πληροφορίες μέσα από την Ioda, να λένε ότι θέλουν την εμπειρία του για να βοηθήσει στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.

 

Πάντως, ο Marketing Director της Suter, Andreas Leuthe, φοβάται ότι «ο Vermeulen θα είναι αρκετά ακριβός». Ωστόσο ο ίδιος ο αναβάτης δήλωσε σε ΜΜΕ της Γερμανίας ότι: «Δεν θα ζητήσω υψηλό μισθό. Θέλω να οδηγήσω και πάλι και να έχω μια δεύτερη ευκαιρία!»

 

Να σημειώσουμε ότι αν επέλθει συμφωνία, ο Vermeulen θα είναι ο δεύτερος Αυστραλός του grid, μετά το νεοφερμένο, Bryan Staring (Gresini CRT).

 

Επόμενο άρθρο »

“The SIC History”

« Προηγούμενο άρθρο

Almeria Test: Mapfre Aspar Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα