• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Νέος αναβάτης για Grillini Racing
Με τον Vittorio Ianuzzo για το 2013
Νέα 06/12/2012 - 13:15

Η Grillini Racing επιβεβαίωσε στο περιθώριο της Έκθεσης στη Μπολόνια, (5-9 Δεκεμβρίου) τη συμμετοχή της και το 2013 στο Πρωτάθλημα των SBK– για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – με νέο αναβάτη και καινούργιο χορηγό. Η ομάδα του Andrea Grillini, ανακοίνωσε ότι ο τυχερός θα είναι ο 30χρονος Vittorio Ianuzzo, ο οποίος θα πάρει θέση πάνω στη BMW S1000RR, ενώ ο νέος βασικός χορηγός, είναι η Dentalmatic.

 

Η Grillini Racing έκανε το ντεμπούτο της στο Πρωτάθλημα το 2012, με οδηγό τον Αυστραλό Mark Aitchison, με τον οποίο όμως σταμάτησαν τη συνεργασία τους μετά από πέντε γύρους! Στη θέση του ήρθε ο Norino Brignola, αφού πρώτα είχαν κατέβει με τον Jake Holden στο Miller Motorsports Park και τον Federico Sandi στο Misano.

 

Ο Ianuzzo, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Superstock το 2002 με την Alstare Suzuki, πέρασε αρκετές σεζόν αλλάζοντας από SBK, Superstock και Supersport, ενώ θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να οδηγήσει τη BMW, όταν η ομάδα θα ταξιδέψει στο Phllip Island για δοκιμές. «Θα είναι δύσκολη σεζόν, διότι τόσο τα SBK– όπως και το MotoGP– είναι στην κορυφή των αγώνων ταχύτητας», σχολίασε ο Ianuzzo. «Για εμάς, οποιαδήποτε θέση μας δίνει βαθμούς θα είναι καταπληκτική! Είμαι σίγουρος ότι έχουμε τις δυνατότητες για κάτι καλό και θέλω να ευχαριστήσω τον Andrea Grillini, τον μάνατζέρ μου, Ciro Troncone και τους χορηγούς, οι οποίοι μας στήριξαν τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να είναι δίπλα μας»

 

Επόμενο άρθρο »

Ανάστατοι στη JiR για τη φυγή Granado

« Προηγούμενο άρθρο

Pirro: Δοκιμαστής τώρα…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα