• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανάστατοι στη JiR για τη φυγή Granado
Ενοχλημένος ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Gianluca Monitron
Νέα 06/12/2012 - 13:52

H απόφαση του Eric Granado να αφήσει τη JiR Racing (Moto2) για να αγωνιστεί με την ομάδα του Aspar στη Moto3, ενόχλησε τον ιδιοκτήτη της πρώτης, Gianluca Montiron, ο οποίος τώρα θα πρέπει να ψάξει για νέο αναβάτη να πλαισιώσει τον Mike di Meglio την επόμενη σεζόν.

 

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Montiron υπογράμμισε: «Μου είχε πει ο Granado ότι ήθελε να προβεί σε ακύρωση του συμβολαίου του, διάρκειας τριών χρόνων, με ένα υπογεγραμμένο γράμμα του. Ήταν μια μονομερής απόφαση και ειλικρινά λυπάμαι πολύ, διότι είχαμε βασίσει το όλο project μας σε αυτόν. Για την ώρα, ο μόνος που έχει πληγεί από την απόφαση αυτή, είμαι εγώ. Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, ο Eric κατέστρεψε ολοκληρωτικά τρείς μοτοσυκλέτες αλλά αυτό δεν είχε σημασία διότι πιστεύαμε ότι θα ήμασταν μαζί για μεγάλο διάστημα. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν και θα πρέπει να συζητήσουμε την κατάσταση αυτή στα αρμόδια μέρη».

 

Στη συνέχεια ο Montiron πρόσθεσε: «Όσον αφορά στην επερχόμενη σεζόν, για την ώρα έχουμε τον Di Meglio, ο οποίος θεωρώ ότι είναι ένας πολύ καλός αναβάτης, ωστόσο δεν έχουμε βρει αντικαταστάτη για τον Granado. Δεν έχω σκοπό να βρω κάποιον όμως, μόνο και μόνο για να καλύψει τη θέση. Θέλω έναν ταλαντούχο αναβάτη, νεαρό, ώστε να τον δω να ανδρώνεται μαζί μας. Έχω στρέψει την προσοχή μου σε νέους οδηγούς από την Ασία και θα δούμε τι θα γίνει!».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Almeria Test: Mapfre Aspar Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Νέος αναβάτης για Grillini Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα