• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Η Althea με Aprilia το 2013
Με αναβάτη τον Davide Giugliano
Νέα 04/12/2012 - 11:56

H Althea Racing του Genesio Bevilacqua, μια από τις πιο δυνατές ομάδες του Πρωταθλήματος των SBK, διάλεξε να συνεργαστεί με την Aprilia για τη σεζόν 2013. Πάνω στην εργοστασιακή Aprilia RSV4, θριαμβεύτρια στο Πρωτάθλημα Οδηγών και Κατασκευαστών το 2010 και το 2012, θα πάρει θέση ο Davide Giugliano.

 

Ο Ιταλός, γεννημένος το 1989, είχε μια πολύ καλή πρώτη χρονιά στα SBK το 2012, καταφέρνοντας να πάρει μια δεύτερη και μια τρίτη θέση τη σεζόν που τελείωσε, ενώ το 2011 – με την Althea – είχε αναδειχθεί νικητής στα Superstock 1000. Έτσι, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα σε Aprilia και Althea Racing, θα υπάρχουν τέσσερεις Aprilia RSV4 το 2013 στο Πρωτάθλημα των SBK: δίπλα στους αναβάτες της Aprilia Racing Eugene Laverty και Sylvain Guintoli – θα βρίσκεται τόσο ο Michel Fabrizio (Red Devils Roma) αλλά και ο Giugliano με την Althea.

 

Ο Gigi DallIgna, Τεχνικός Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Aprilia, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Althea Racing, αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες ομάδες των SBK. Με τη μοτοσυκλέτα που θα προμηθεύσουμε την Althea και μετά τη συμφωνία με τη Red Devils Roma, θα έχουμε τέσσερεις RSV4 μοτοσυκλέτες το 2013. Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση για την Aprilia Racing αλλά και ένας λόγος να είμαστε υπερήφανοι, μιας και τη σεζόν που μόλις έληξε, η RSV4 απέδειξε ότι είναι μια μοτοσυκλέτα-νικητής!»

 

Τέλος, ο Genesio Bevilacqua πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθαμε σε συμφωνία με την Aprilia. Του χρόνου θα αγωνιζόμαστε με την Πρωταθλήτρια μοτοσυκλέτα και όπως όλοι ξέρουν, η Althea Racing είναι συνηθισμένη στις σημαντικές προκλήσεις και μπορεί να βασίζεται σε εσωτερική δομή τέτοια, που μπορεί να της χαρίσει μεγάλες επιτυχίες. Θεωρούμε ότι έχουμε αρκετή εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση του 2013. Ο Davide Giugliano είναι το μυστικό μας όπλο. Είναι νέος και επιθετικός οδηγός με καταπληκτικό ταλέντο και μαζί του θα παλέψουμε για επιτυχίες στο Πρωτάθλημα του 2013. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Aprilia και ειδικά τον DallIgna, για τη προθυμία τους και τον επαγγελματισμό τους».

 

Επόμενο άρθρο »

Πίσω στις πίστες η ομάδα του HRC

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Διαφέρουν πολύ Moto2-MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα