• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Διαφέρουν πολύ Moto2-MotoGP
Πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικούς κόσμους!
Νέα 04/12/2012 - 10:42

Ο Andrea Iannone φαίνεται ήρεμος και συγκρατημένος με τη MotoGP μοτοσυκλέτα του, κάτι που είναι έκπληξη αν αναλογιστούμε ότι στη Moto2 είχε το παρατσούκλι “ο τρελός Joe”! Ο Ιταλός άσος – στη νέα αυτή πρόκληση – προτιμά να κοιτά μακροπρόθεσμα και είναι έτοιμος να κάνει τις απαραίτητες θυσίες για να φτάσει στην επιτυχία.

 

«Νιώθω καλά για την ώρα», σχολίασε ο Iannone στο “αδελφό” site, gpone.com «Το διασκέδασα στο τεστ της Jerez και αρχίζω να κατανοώ πως λειτουργεί η μοτοσυκλέτα. Πρέπει να εκμεταλλευτείς πλήρως πράγματα όπως τα ηλεκτρονικά και τα carbon φρένα… βασικά το αντίθετο σε σχέση με τη Moto2. Οι δοκιμές στη Jerez ήταν σημαντικές, διότι η εν λόγω πίστα είναι πολύ διαφορετική με μοτοσυκλέτα MotoGP. Όλα τα σημεία αναφοράς που είχες, έχουν αλλάξει. Ωστόσο είναι και πολύ πιο διασκεδαστικά τα πράγματα!»

 

Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο Iannone – παρά το ότι βρίσκεται σε δορυφορική ομάδα της Ducati – μίλησε με αυτοπεποίθηση, σαν να είναι ήδη στην εργοστασιακή ομάδα των κόκκινων του Borgo Panigale! «Πιστεύω ότι θα εξελιχθώ. Θα υπάρχει διαρκής εξέλιξη τόσο δικιά μου, όσο και της ομάδας. H Moto2 και το MotoGP είναι δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι! Δεν μπορώ να πω αν είναι πιο εύκολα ή πιο δύσκολα, επειδή – για την ώρα – όλα είναι ακόμα καινούργια για εμένα. Ωστόσο μπορώ να πω ότι δεν θα είναι μια εύκολη πρόκληση»

 

Πάντως, οι πρώτες εντυπώσεις από τους χρόνους του είναι ενθαρρυντικές: «Καλώς ή κακώς έκανα καλούς χρόνους. Αν έπιανα παρόμοια απόδοση το Σ/Κ στο GP, θα ξεκινούσα 4ος ή 5ος στο grid. Περίμενα να έχω περισσότερα προβλήματα στο να ζεστάνω τα Bridgestone, αλλά πραγματικά ζεσταίνονται καλά και μπόρεσα να πιέσω από την πρώτη στιγμή. Αυτό είναι μια θετική εξέλιξη, διότι πολλοί άλλοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα σ’ αυτόν τον τομέα!»

 

Να σημειώσουμε τέλος, ότι ακόμα μια μεγάλη πρόκληση περιμένει τον Ιταλό άσο της Pramac Ducati: να μάθει Αγγλικά! «Πρέπει να είμαι έτοιμος για το Wrooom τον Γενάρη…», παραδέχτηκε ο Iannone!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Η Althea με Aprilia το 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Χέρι-χέρι Granado και Aspar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα