• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πίσω στις πίστες η ομάδα του HRC
Για ένα σημαντικό τεστ πριν το Dakar 2013
Νέα 04/12/2012 - 14:41

Η ομάδα του HRC επιστρέφει στις πίστες, για ένα σημαντικό τεστ πριν το Dakar 2013, μετά την επιτυχημένη παρουσία της ομάδας στο ράλλυ του Μαρόκου, όπου για πρώτη φορά αγωνίστηκαν μαζί οι πέντε αναβάτες του HRC. Στο Μαρόκο συνέλεξαν πολύτιμες πληροφορίες για τη μοτοσυκλέτα και από αυτή την άποψη, η συμμετοχή της ομάδας στέφθηκε με επιτυχία. Από τότε η δουλειά συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς στην Ιαπωνία, εκεί όπου οι μηχανικοί της ομάδας εστίασαν στην εξέλιξη της CRF450 Rally.

 

Το σημαντικό τεστ, πριν το Dakar, θα λάβει χώρα στην έρημο Mojave της Καλιφόρνια, με τη μεγάλη ποικιλομορφία στα εδάφη της. Οι αναβάτες του HRC, Helder Rodrigues, Sam Sunderland, FelipeZanol, Javier Pizzolito και Johnny Campbell, θα τεστάρουν την αντοχή της μοτοσυκλέτας τους και θα ολοκληρώσουν τις ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, καλύπτοντας 4.000 χλμ, τα μισά περίπου από το Dakar. Παράλληλα, οι 5 αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο μπροστινό της Pirelli, το οποίο εξελίχθηκε μετά τις σχετικές υποδείξεις στο ράλλυ Μαρόκου. Χάρη στην πληροφόρηση από όλους τους αναβάτες, η Pirelli εστίασε την προσοχή της στο μπροστινό ελαστικό, βελτιώνοντας την απόδοσή του σε χρόνο-ρεκόρ και δίνοντας την ευκαιρία στη Honda να το δοκιμάσει στην Αμερική.

 

Ο Helder Rodrigues, ο κορυφαίος αναβάτης του HRC στο ράλλυ του Μαρόκου, δήλωσε: «Ανυπομονώ για το τελευταίο αυτό τεστ. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, διότι ήδη από το Μαρόκο η CRF450 Rally απέδειξε ότι είναι ανταγωνιστική, ενώ τώρα κάνουμε το επόμενο βήμα στην εξέλιξή της. Αυτό το τελευταίο τεστ είναι αποφασιστικό για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε όλες τις ρυθμίσεις πριν το Dakar. Προπονήθηκα πολύ όλο αυτό το διάστημα, τόσο στο γυμναστήριο όσο και έξω, κάνοντας ποδήλατο και τρέξιμο»

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο Canepa στο τεστ της Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Η Althea με Aprilia το 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα