• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Edwards: Με FTR-Yamaha το 2014;
Θα είμαστε έτοιμοι για ό,τι κι αν συμβεί!
Νέα 20/11/2012 - 16:33

Μπορεί ο Colin Edwards να διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο – σε αντίθεση με νεότερους αναβάτες – δεν σκέφτεται ακόμα να αποσυρθεί από το grid της μεγάλης κατηγορίας, στο οποίο τυγχάνει να είναι ο γηραιότερος οδηγός! Μάλιστα ο Τεξανός κάνει σχέδια και για το άμεσο μέλλον, όπως διαβάσαμε στο blog στο site της Bridgestone:

 

«Άλλη μια χρονιά τελείωσε και τόσο εγώ όσο και η καταπληκτική ομάδα των μηχανικών μου, μάθαμε πολλά και υπάρχουν θετικά σημάδια για του χρόνου! Κοιτώντας πίσω στη φετινή χρονιά, είναι σαν να επαναλαμβάνεται η ιστορία. Το 2002 οδηγούσα μια από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες που έχω οδηγήσει και κέρδισα ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στη συνέχεια πήγα στην Aprilia όπου τα πράγματα ήταν δύσκολα… φέτος έφυγα από τη Yamaha – που κάνει σωστά τα πάντα – και πήγα σε BMW-Suter που μόλις τώρα αρχίζει την εξέλιξή της»

 

«Εγώ και τα παιδιά τα δώσαμε όλα, όσο μπορούσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε κι έτσι αποφασίσαμε να στραφούμε σε άλλη κατεύθυνση. Δεν είναι μυστικό ότι δοκίμασα μια άλλη μοτοσυκλέτα, την FTR-Kawasaki και αν και την οδήγησα στο βρεγμένο, ήμουν ενάμιση δευτερόλεπτο πιο γρήγορος στη Βαλένθια, σε σχέση με τον αγώνα. Τη νιώθω πιο άνετα, μου ταιριάζει καλύτερα αυτή η μοτοσυκλέτα και θα ήθελα να τη μάθω καλύτερα του χρόνου! Ξέρω ότι ο Mark Taylor της FTR θα μετατρέψει τα σχόλιά μου σε πρόοδο, χωρίς να μου λέει ότι έτσι είναι και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτή. Δεν ξέρω τι θα γίνει το 2014, όσον αφορά στον κινητήρα, καθώς όλα δείχνουν ότι η Yamaha θα νοικιάζει κινητήρες. Εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε ότι μπορούμε να εξελίξουμε ένα καλό πλαίσιο με αυτούς, έτσι θα είμαστε έτοιμοι για ό,τι κι αν συμβεί!»

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Πρώτη γεύση για Cortese

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Vinales στη Laglisse!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα