• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ο Vinales στη Laglisse!
Έσπασε το συμβόλαιο του νεαρού!
Νέα 20/11/2012 - 14:04

Όπως έγινε γνωστό, ο Maverick Vinales θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Laglisse για τη σεζόν 2013 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Moto3! Ο ίδιος ο Pablo Nieto – γιος του μεγάλου Angel Nieto – έκανε την ανακοίνωση αργά χτες το βράδυ στο λογαριασμό του στο twitter, από την Almeria όπου βρισκόταν και όπου θα γίνει το τεστ στο οποίο θα δώσει το παρόν και ο Vinales.

 

Η ανακοίνωση αυτή βάζει τέλος στη φημολογία για το που θα καταλήξει ο Vinales, που είχε ξεκινήσει ήδη από το GP της Μαλαισίας, όταν ο αναβάτης αποφάσισε να αφήσει τα κρύα του λουτρού την ομάδα του, έχοντας μάλιστα και μαθηματικές - μικρές βέβαια - πιθανότητες για τον Τίτλο! Στη συνέχεια ο νεαρός επέστρεψε στην Avintia και αγωνίστηκε στους δυο τελευταίους γύρους του Πρωταθλήματος, χωρίς να καταφέρει να πάρει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία από τον Luis Salom.

 

Ο Vinales, ο οποίος πριν εγκαταλείψει την ομάδα του στη Μαλαισία, είχε υπογράψει ανανέωση για 2 ακόμα χρόνια, κέρδισε 5 αγώνες στο Πρωτάθλημα της μικρής κατηγορίας, έχοντας τον ίδιο αριθμό νικών με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή για το 2012, Sandro Cortese. Τέλος, να θυμίσουμε ότι – όπως γράψαμε και νωρίτερα – η Laglisse θα αλλάξει σε KTM μοτοσυκλέτα του χρόνου, ενώ δίπλα στον Vinales είναι πολύ πιθανό να δούμε και την πρώτη κοπέλα της Moto3, την Ana Carrasco!


Επόμενο άρθρο »

Edwards: Με FTR-Yamaha το 2014;

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός Ducati Corse ο Preziosi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα