• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Πρώτη γεύση για Cortese
Ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα δοκιμών στην Almeria
Νέα 20/11/2012 - 20:12

Ο Sandro Cortese ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα δοκιμών με τη νέα του μοτοσυκλέτα της Moto2, χτες στην Αλμερία της Ισπανίας, με το νεαρό Γερμανό να δηλώνει ικανοποιημένος από την πρώτη του αυτή επαφή!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, έκανε 45 γύρους – με καλύτερο χρόνο στο 1.42.7 – στην Kalex της νέας του ομάδας, Dynavolt Intact GP, δίπλα σε καταξιωμένους αναβάτες όπως ο Toni Elias και ο Julian Simon, με τον Γερμανό άσο να δηλώνει στο γερμανικό περιοδικό Speed Week: «Η πρώτη ημέρα πήγε πολύ καλά. Ένιωθα καλύτερα σε κάθε γύρο. Κυρίως μάθαινα τη νέα μοτοσυκλέτα των 600cc. Χρειάζεσαι πιο πολύ δύναμη στην οδήγηση, ειδικά στις αλλαγές κατεύθυνσης. Έτσι, ήδη από την περασμένη εβδομάδα, έχω αυξήσει την προπόνησή μου στον τομέα της δύναμης. Πάντως, η μοτοσυκλέτα είναι πιο σταθερή στο φρενάρισμα, σε σχέση με τις αντίστοιχες της Moto

 

Και συνέχισε λέγοντας: «Στην Moto3 είχα ήδη διαφορετικό στυλ από τους αντιπάλους μου. Στις εξόδους των στροφών σήκωνα τη μοτοσυκλέτα νωρίτερα, για να έχω καλύτερη επιτάχυνση στη συνέχεια. Οπωσδήποτε όμως, για τη Moto2, θα πρέπει να βελτιώσω ακόμα πιο πολύ το στυλ μου! Ωστόσο σε γενικές γραμμές είμαι σε καλό δρόμο. Η πρώτη μου ημέρα στη Moto2 ήταν πολύ επιτυχημένη!»

 

Επόμενο άρθρο »

Δυναμικό ντεμπούτο για Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Edwards: Με FTR-Yamaha το 2014;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα