• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυναμικό ντεμπούτο για Vinales!
Έσπασε το ρεκόρ γύρου στην Αλμερία με την ΚΤΜ της Laglisse!
Νέα 21/11/2012 - 10:13

O Maverick Vinales είναι επιτέλους χαρούμενος… Ο ταλαντούχος αναβάτης κατάφερε αυτό που επιδίωκε, έλυσε το συμβόλαιό του – για 2 επιπλέον χρόνια – με την Avintia Blusens και τώρα είναι μέλος της JHK T-Shirt Laglisse για το 2013, πάνω σε μια KTM μοτοσυκλέτα. Επίσημη ανακοίνωση μπορεί να μην έχει βγει ακόμη, ωστόσο τόσο το tweet του Pablo Nieto, όσο και η παρουσία του στην πίστα της Αλμερίας, πάνω στη ΚΤΜ της Laglisse, δείχνουν ότι το θέμα είναι τελειωμένο.

 

Βέβαια, ο Ισπανός μάνατζερ δήλωσε στο επίσημο site του MotoGP ότι «...λείπουν κάποιες υπογραφές, αλλά η συμφωνία με την Avintia και τον Vinales είναι τελειωμένη υπόθεση». Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι η συμφωνία με τον Vinales είναι για έναν χρόνο, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τη νέα του ομόσταυλο, την Ana Carrasco! Όσο για τις εντυπώσεις από τις χτεσινές δοκιμές; «Ο Maverick είναι χαρούμενος με τη μοτοσυκλέτα και τους μηχανικούς κι εμείς μαζί του. Ήταν η πρώτη του φορά στην ΚΤΜ κι έκανε χρόνους ρεκόρ στην πίστα!»

 

Τέλος, στο λογαριασμό του στο twitter ανέβασε και τα εξής: «Ολοκληρώσαμε την πρώτη ημέρα δοκιμών!!! Καταπληκτικός Maverick Vinales… πολύ καλή δουλειά!!! Μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από το ρεκόρ γύρου!»

 

Επόμενο άρθρο »

Dall’Igna: Ίσως με 2 εργοστασιακές!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Πρώτη γεύση για Cortese

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα