• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η πρώτη γυναίκα αναβάτης στη Moto3;
Και το όνομα αυτής: Ana Carrasco
Νέα 20/11/2012 - 10:44

H Ana Carrasco μπορεί να γίνει η πρώτη γυναίκα αναβάτης της Moto3, με τις φήμες να τη θέλουν να συμφωνεί με την JHK T-Shirt Laglisse για το 2013. Η 15χρονη αγωνίζεται στο Ισπανικό Πρωτάθλημα ( CEV Buckler Moto3) με Honda και είναι 17η στη βαθμολογία με 20 βαθμούς. Είναι μια από τις τρεις κοπέλες που αγωνίζονται εκεί, με την Montserrat Costa να είναι η δεύτερη και την Maria Herrera – που έχει χορηγό την Repsol – να είναι η τρίτη.

 

Η Laglisse, που χρησιμοποιούσε Honda για το μεγαλύτερο διάστημα του 2012, αναμένεται να αλλάξει σε KTM για το 2013, ενώ αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και ως προς τον αριθμό των αναβατών της. Ο Vazquez έχει ήδη πάει στη Mahindra, ο Moncayo αντικαταστάθηκε από τον Faubel στη Βαλένθια, ενώ και ο Martin δεν έχει ξεκαθαρίσει τα μελλοντικά του πλάνα. Παράλληλα, έντονες φήμες από Ισπανία, θέλουν την ομάδα διατεθειμένη να πληρώσει για να σπάσει το συμβόλαιο του Vinales με την Avintia!

 

Το μέλλον της Elena Rosell στη Moto2 είναι αβέβαιο κι έτσι η Carrasco μπορεί να είναι η μοναδική γυναίκα στα paddock το 2013. Η Taru Rinne από τη Φιλανδία, είναι η πρώτη γυναίκα που πήρε βαθμούς σε κατηγορία του Πρωταθλήματος – το 1998 στα 125cc – ενώ η Tomoko Igata (Ιαπωνία) είναι η πιο επιτυχημένη αναβάτης στην ιστορία του Πρωταθλήματος, έχοντας πάρει την 7η θέση στην Τσεχία, το 1995 (125cc).

 

Επόμενο άρθρο »

Honda: Ανασκόπηση του 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Σε δημοπρασία η CRF250R του James Bond!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA