• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε δημοπρασία η CRF250R του James Bond!
H Honda αποφάσισε να τη διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς
Νέα 20/11/2012 - 09:59

Εάν είστε οπαδοί του JamesBond – πέρα από λάτρεις των μοτοσυκλετών – σας παρουσιάζουμε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε την φτιαγμένη Honda CRF250R του πιο διάσημου κατασκόπου στον κόσμο, μια μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική σκηνή της νέας ταινίας του 007, Skyfall!

 

Η Honda αποφάσισε να δωρίσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας στο BBC και συγκεκριμένα στο φιλανθρωπικό έρανο για τα άπορα παιδιά (Children in Need). Η δημοπρασία γίνεται στο eBay και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 22 Νοεμβρίου. Μέχρι αυτήν την ώρα έχουν γίνει 67 bids και η τιμή της διαμορφώνεται στις 101.300 λίρες.

 

H Fiona Cole, υπεύθυνη επικοινωνίας για τη Honda UK, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να βοηθήσουμε τα άπορα παιδιά (Children in Need) με ένα τόσο ιδιαίτερο, μοναδικό και συναρπαστικό αντικείμενο. Τέτοιου είδους αντικείμενα γίνονται πραγματικά ανάρπαστα και με τη δημοτικότητα που απολαμβάνουν οι ταινίες του James Bond, ελπίζουμε ότι θα συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό για αυτόν τον εξαιρετικά σημαντικό σκοπό. Στη Honda ψάχνουμε καινοτόμους τρόπους να συγκεντρώνουμε χρήματα για φιλανθρωπίες και ως εκ τούτου είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στο BBC και στα άπορα παιδιά (Children in Need)».

 

Επόμενο άρθρο »

Η πρώτη γυναίκα αναβάτης στη Moto3;

« Προηγούμενο άρθρο

Σφάζονται στα πόδια του Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα